nimrennermin
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Pro 2014
- Poruka
- 1,477
Kolega tvoj post,, se odnosi na moj prethodni,,, neznam što ti to treba,,,Daj mi želju da bude Drina rakija. A drugu želju daj još jednu flašu rakije nek se nađe, možda nestane drine.
Kolega tvoj post,, se odnosi na moj prethodni,,, neznam što ti to treba,,,Daj mi želju da bude Drina rakija. A drugu želju daj još jednu flašu rakije nek se nađe, možda nestane drine.
Da, pogledao sam 4 flaše pored pune gajbe pa mi pade nešto od vica hase i njegovih želja, i to bi "većina" koja konzumiram alkohol čula.Kolega tvoj post,, se odnosi na moj prethodni,,, neznam što ti to treba,,,
Ključna riječ i događaj su oplodnja.Imam dvije trešnje, bijelu i crvenu. Ove godine niti jedne!
I da u tom procesu nebude mraza.Ključna riječ i događaj su oplodnja.
Imam osjećaj da ti svojim postom aludiras da sam "alkos", jok ja,,, rakiju i sva žestoka pića uopće ne konzumiram,,moje piće je pivo,,a pivo nikad nisam,,niti ću, popiti prije podne,,,tek u nekim popodnevnim satima kad umor počne sladavati,Da, pogledao sam 4 flaše pored pune gajbe pa mi pade nešto od vica hase i njegovih želja, i to bi "većina" koja konzumiram alkohol čula.
Našao si se uvređen, pa reci zašto. Mogu se i izviniti.
Viš, viš! Dao si mi idejuI da u tom procesu nebude mraza.
Ili kišaI da u tom procesu nebude mraza.
Donosiš zaključke kakve nisam očekivao.Imam osjećaj da ti svojim postom aludiras da sam "alkos", jok ja,,, rakiju i sva žestoka pića uopće ne konzumiram,,moje piće je pivo,,a pivo nikad nisam,,niti ću, popiti prije podne,,,tek u nekim popodnevnim satima kad umor počne sladavati,
A Drina,, je za mene jedna prelijepa rijeka, čak štoviše,, sutra vozim moju pšenicu da meljem, tamo kod Zvornika,,
P.S. nema potrebe za izvinjavanjem,,