Studenac Lipik...je sad 3 💕Podravka od 1947. ima isto ime, makar su ga htjeli dođoši mijenjati. Kalnik je firma iz Varaždina koju je Podravka preuzela. Isto tak je bila i Segestica Sisak, Sana Hoče kraj Maribora, Studenac Lipik....
A otkud ti taj teorem da se Podravka zvala Kalnik, na temelju čega si došel na takvi zaključak? Zato kaj sam ja napisal da je Podravka zela Kalniku marmelade i voće? Zahebavaš ili?Meni nikak pod kapu da se Podravka zvala Kalnik, ajd da je Drava ili nekaj slično tome.
Možda se javi netko od braće Wolf. Ipak su oni bili prvi ozbiljno u tome poslu.Al još uvijek nitko meni nije preporučio pasirku.
Ive?i 1 TORPEDO.
A da. tak nekak.A otkud ti taj teorem da se Podravka zvala Kalnik, na temelju čega si došel na takvi zaključak? Zato kaj sam ja napisal da je Podravka zela Kalniku marmelade i voće? Zahebavaš ili?
NAZOČILO JE 22 IMT-ea,I 1 TORPEDO
Mi smo prošle godine imali tehnički po terenima, ispred gostionice. Upisi i papirologija su bili u prostorijama iste. Da bi nedugo nakon toga ista se zatvorila i ove godine su nas preselili 2KM dalje, također ispred gostionice, čak i hrana se poslužuje, tako da kod nas je itekako zanimljivo i veselo.Selskog tehničkog pred krčmom 🤭