A onda veli moj čaća znanje je moč . Znamo da ima praf ali mu ne smijemo priznati.Umjesto kalcita napravi 50% otopinu uree u prskalicu i poprskaj.
Urea će dati gorivo bakterijama koje će to razgraditi.
A na proljeće nemoj orati. Nego još sijena gore stavi i tako sadi vrt.
Ili ori. Ali u svakom slučaju ne kalcit jer će nagla promjena ph ubiti sve dobre bakterije i nećeš imati koristi od organskog pokrova.
Da SLK... To ide samo u "539R Special Edition Touring Digitelj" 😂😂To je sigurno SLK
CTX/E90 malo veća kubikaža tomos agregata.. 😀
Ta količina uree ti neće ništa učiniti što se tiče promjene ph. Pošto ju ne koristiš kao gnojivo nego kao hranu za bakterije. Pojedu one tu ureu za čas.
Ja tak u proljeće direkt zafrezal, bil sam skeptičan da se bu nabiralo na noževe, al to je poluraspadnuto pa ga lijepo otrgneDns malo eksperimentiranja..malcirao sve ostatke na vrtu i sad odmotali bale sijena gore...imam viska bale.. bile su vani i kisa ih namocila pa nisu vise za hraniti...
View attachment 68362
Gore cu jos razbacat kalcit i ostavit tako do 3 ili 4 mj...ovisno o vremenu...i onda oranje...mozda jos razbacam gore stajski gnoj...
Joj joj, pa to je najozbiljniji cilindar u klasi Tomosaki 😉@MUHA
To SL ili Junior silindar? Više se ni ne sjećam koji kako izgleda
Elektronika sam u rukama držao zadnji puta prije 13 godina, a zadnjih 10 nisam u toku uopće.Joj joj, pa to je najozbiljniji cilindar u klasi Tomosaki 😉
Elektron su oba.... Slovenci bi ih dukatima platili a mi ih ubijamo po šumi 🤪
...u tvojim godinama 😛Imam migrenu..nista od posla