• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,909
Otvori chrome, skini apk, klikni kad se skine, dopusti instalaciju od nepoznatog izvora.

Instaliraj i uživaj.

Osim ako ti ne baci grešku da ne može na tablet.

Onda moraš na mobitelu 😂

Evo sad ne moraš maltretirati susjeda..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,477
Jel cesta jednosmjerna, da nema branika s donje strane?

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765
Dvosmjerna je, ima pa taj branik je sa donje strane. A ima branik i sa gornje strane samo je drugačijeg naziva.😁

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Koliko čitam svi IMT-i vužgali i to na -10 stupnjeva, a Honda neće. I japanci više nisu bili kak su bili nekad. Sve se to mijenja. ;)
Ovi čiji nisu upalili se nisu niti javili na forum...jos uvijek filaju akumulatore😉

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,909
Goldoni je na - 7 upalio s 55ah akumulatorom...

Evo da vidite da i talijanski vm motori pale na minusu..

Nije bio sretan baš što mu nisam vratio njegovu yuasu 74ah, ali upalio je 😭🤣

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Landini globus 75 je upalio kak bi se reklo na zub, bilo -11. Nije bio paljen 4 dana, stoji u sjeniku, nije u garazi.
Malo je reci da sam sokriran jer imt nema sanase da kresne, a univerzal kojeg sam imao, na toj temperaturi sam sa brenerom grijao di god sam mogao i jos sam ga spojio na auto da upali nakon 15-20 min verglanja, to su bile muke jezeve da on upali....

Na vrh