- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,906
Ja sam bio gore 2018,vodio me Vice skroz do ličke strane, ali mi bili s autom
Ja sam bio gore 2018,vodio me Vice skroz do ličke strane, ali mi bili s autom
Kaj sa tim u ruci gnojiš? 🔨Još zelenu gnojidbu pomalčiram i to je to što se tiče malčera. Ide na zimski odmor 😁...
View attachment 66296 View attachment 66297 View attachment 66298
Još zelenu gnojidbu pomalčiram i to je to što se tiče malčera. Ide na zimski odmor 😁...
View attachment 66297
Ono crijevo sa slike broj 3 je malo naglodano.Danas promjena termostata na Zetoru
Unutra je antifriz i to plave boje kaj da sam ga včera nalijal. Kaj je unutra imal bivši gazda i kad ga je mijenjal to ne znam. Zato sam i mijenjal termostat da budem siguran da je sad to ok. Po diht masi sam zaključil da je već mijenjan samo je pitanje kad.Kaj imaš dravu u zetoru da tak hrđavi?
Pod prstima se osjeti kolko je tanko.Nije mi se činilo tako loše. Imam sam novo u rezervi, ali sam procjenil da ga ne treba mijenjati. Nadam se da nisam pogriješil.
Ne umaraj se, skoro svaki je takav iznutra.Unutra je antifriz i to plave boje kaj da sam ga včera nalijal. Kaj je unutra imal bivši gazda i kad ga je mijenjal to ne znam. Zato sam i mijenjal termostat da budem siguran da je sad to ok. Po diht masi sam zaključil da je već mijenjan samo je pitanje kad.
Kaj novi nije imal rupicu s kuglicom ili si to dodatno napravil? Wahler ima rupicu s kuglicom.Stari nije tak ni loš. Očekival sam da bude puno gore. Na novome sam zbušil rupu 3mm, za svaki slučaj ako bi zablokiral. Ostavil sam traktor delati par minuta i dignul je temperaturu na 60 stupnjeva. To mi je ok. Betežen sam na praćenje radne temperature prilikom rada. Gore sam mu namontiral još jedan teleoptikov termostat da ne bude nisam znao, nisam gledao pa je zakuhal. Prekontroliral sam i utvrdil da pokazuju temperaturu identično. Kak sam čorav i to se stanje ne poboljšava nekak mi je lakše pratiti temperaturu na teleoptiku.