• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
872
Lako je vama siromaka zajebavati.. bez ribicije se moze, a bez ribice nema sanse. dosle su obaveze, djeca.. pa nemam vise vremena hodati po ribiciji.. i da budem iskren draze mi je to malo vremena kaj imam s djecicom se igrati.. drustvo se isto pozenilo, razislo.. budem isel kad budem u penziji. Ako pozivim Hahaha

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,246
Je, pogotovo ako je 86. godište.
Daleko smo mi još od penzije, ja pogotovo, jer sam još dosta mlađi.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Jesensko je pospremanje, a ovo sliči na proljetno pripremanje. Ili sam ja kaj pomešal? :unsure: Lee nemoj žuriti još bu snega. Pomalo, penzija nebu nikam pobegla.:ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Ohooooooo, bilo je tu svega. I rakijica i crno i bijelo. Izgleda da je bilo dobro kad je netko zaboravio mobitel, a drugi i naočale. :ppozdrav: (y)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Prvo bili na izložbi malih životinja.... Mali si kupio kokinkinu..

I onda opet jest i pit...

Ja i da hoću ne mogu vikendom raditi 🤣
IMG_20240204_125738.jpg IMG_20240204_125732_1.jpg IMG_20240204_111559.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh