• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,906
Ja 240l u gajbi vozim. To mi je nekako mjera.

A gajba mi je kod kuće, a bačvice u voćnjaku. Nije mi se dalo sutra s gajbom bezveze voziti pa sam ih povezao vezicama za malčer

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,777
Zato si ti ovog ljeta,,malo,malo,,pa na more,,da oladiš jajca,,,:oops:
Ladil si ih ti u svojoj Krivaji puno više puta ovo leto ;)
Znaš kak veli ona plavojka kaj je imala duge noge za igranje, vitko tijelo za .......
učenici, mučenici, ljubim vam soj
direktori, profesori, niste moj broj
daj Bože zdravlja i radosti i koji dinar u mladosti...... ako bu tak još bum ja jednom ovo leto ladil prst :ppozdrav:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,809
Kaj reći osim da budala im sreće više nek pameti

Prilozi

• IMG_20241022_122140.jpg
    IMG_20241022_122140.jpg
    57.2 KB · Pregleda: 64
  • IMG20241022104247.jpg
    IMG20241022104247.jpg
    54.1 KB · Pregleda: 65
  • IMG_20241022_125237.jpg
    IMG_20241022_125237.jpg
    57.1 KB · Pregleda: 65

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,534
Rijetko koji vozač si danas to sam dela... Nekima je teško i žarulju pozicije na prikolici premeniti..
Kaj se čudiš. Ja sam nekad davno imal mladog vozača koji je odišel v radionu da mu mehaničar ulje zmeri na tamiću. Razlog -nije znal de je merač,tj šipka 🤣🤣🤣

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,473
Ladil si ih ti u svojoj Krivaji puno više puta ovo leto ;)
Znaš kak veli ona plavojka kaj je imala duge noge za igranje, vitko tijelo za .......
učenici, mučenici, ljubim vam soj
direktori, profesori, niste moj broj
daj Bože zdravlja i radosti i koji dinar u mladosti...... ako bu tak još bum ja jednom ovo leto ladil prst :ppozdrav:
Ama stara je Brena za tebe,, :hahah::love::love:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,809
Bilo bi dobro tu i tam dotegnuti/provjeriti da te vlastiti kotač ne prejde...
Ne znam jel ti se kad dogodilo da ti se popustil kotač, meni je, dok sam autobus vozil,ja sam prije osjetil nek je bilo vidljivo išta, nisam imal ključa i kad su došli dečki iz radione nisu vjerovali jer nisu ništa vidjeli,ja im velim zadnji lijevi,tak jako su sumnjali da kad je majstor nabil cijev na križ ključ i onak se jebački napel skoro zube potrl kad je poletel dole skup s cijevi.
Uglavnom ovo moraš osjetiti jebeno davno prije a ne kak su oni rekli samo smo odjednom čuli dumdumdumm i nagnuli se.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,809
Felge imaju najnormalnije rupe :hahah: , a ove su prošlicane kaj se vozilo vjerojatno cijelu jutarnju smjenu sa otpuštenim maticama dok ni sve rashitalo,pojelo šarafe i glavčinu itd...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
243
popustil kotač,
Je, dogodilo mi se ne tak davno na labudici. Dok su mijenjali gume, s kompresorom ko sivonje zatezali i par šarafa preokrenuli. To vole naši meštri, na brzinu, bez moment ključa afkors. Kao, to je prikolica. I još k tomu alu felge, niski profil gume koje se brže vrte, griju itd...sreća, pa imam naviku nakon cca 100 km, pa cca drugi put 1000 pritegnuti nakon zamjene. Vrtim ja tak na Šentilju i vrtim a ono se samo podmuklo okreće. Tak sam turu napravil i vrtel kaj da grozdje prešam. Poslije smo zamijenili šarafe koji su se preokrenuli i mir zasad. Na cesti vrag nigdar ne spi

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,756
@milka morem ja to trgati i bez takve igračke :hahah:
kad god sam šarafil sa starim nikad mi nije dal stezati šarafe :ROFLMAO: uvijek mi rekel da sam prejaki...al nekoliko sam ih ipak uspel strgati 💪:D

@zoran89 ono kad si dopelaš doma 400l plavoga, lijepo popodne zamijeniš ulje i filtere i odeš na polje malčirat...
a zaboraviš doma natankat traktor i ostaneš bez goriva na polju :ROFLMAO::ROFLMAO::hahah:
onda lijepo pehaka doma, uzmeš kanister i ručnu pumpu, ključeve 8 i 17 za ozračivanje i žicas ženu da te pela natrag na polje :hahah::hahah:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,906
E to je posao 🤣🤣🤣.

Mene to gorivo toliko živcira. Rekao sam već ne znam koliko puta ovdje. Znači te bačve i Kanisteri. Kad ih vidim digne mi se kosa na glavi.

Al ne od troška nego od zajeban...

Evo idem sad tenkirati. U pol voćnjaka pod nadstrešnicom. I curi pumpa na spoju. I ili ću ostati bez goriva ili ću 15 dana smrditi na plavi...

A pored pumpe prolazim svaki dan, al nema plavog.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,756
zato sam ja razmišljao da ugradim neki plovak na tank da ipak vidim koliko goriva imam, al previše mi zajebancije s tima na 539...i onda ti se desi ovo...
kad počeo crkavat još počnem pizdit, koji ti je sad vrag...ne valjda da nešto sa filterima zaštekalo...al onda ipak otvorim tank i vidim prazno...

Najnoviji postovi

Na vrh