Ladil si ih ti u svojoj Krivaji puno više puta ovo letoZato si ti ovog ljeta,,malo,malo,,pa na more,,da oladiš jajca,,,
Kaj se čudiš. Ja sam nekad davno imal mladog vozača koji je odišel v radionu da mu mehaničar ulje zmeri na tamiću. Razlog -nije znal de je merač,tj šipka 🤣🤣🤣Rijetko koji vozač si danas to sam dela... Nekima je teško i žarulju pozicije na prikolici premeniti..
Ama stara je Brena za tebe,,Ladil si ih ti u svojoj Krivaji puno više puta ovo leto
Znaš kak veli ona plavojka kaj je imala duge noge za igranje, vitko tijelo za .......
učenici, mučenici, ljubim vam soj
direktori, profesori, niste moj broj
daj Bože zdravlja i radosti i koji dinar u mladosti...... ako bu tak još bum ja jednom ovo leto ladil prst
Ne znam jel ti se kad dogodilo da ti se popustil kotač, meni je, dok sam autobus vozil,ja sam prije osjetil nek je bilo vidljivo išta, nisam imal ključa i kad su došli dečki iz radione nisu vjerovali jer nisu ništa vidjeli,ja im velim zadnji lijevi,tak jako su sumnjali da kad je majstor nabil cijev na križ ključ i onak se jebački napel skoro zube potrl kad je poletel dole skup s cijevi.Bilo bi dobro tu i tam dotegnuti/provjeriti da te vlastiti kotač ne prejde...
Je, dogodilo mi se ne tak davno na labudici. Dok su mijenjali gume, s kompresorom ko sivonje zatezali i par šarafa preokrenuli. To vole naši meštri, na brzinu, bez moment ključa afkors. Kao, to je prikolica. I još k tomu alu felge, niski profil gume koje se brže vrte, griju itd...sreća, pa imam naviku nakon cca 100 km, pa cca drugi put 1000 pritegnuti nakon zamjene. Vrtim ja tak na Šentilju i vrtim a ono se samo podmuklo okreće. Tak sam turu napravil i vrtel kaj da grozdje prešam. Poslije smo zamijenili šarafe koji su se preokrenuli i mir zasad. Na cesti vrag nigdar ne spipopustil kotač,