• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,176
Šta drže gurtne? Ne drže te gurtne skoro pa ništa. Čim krene teret te se stanice saviju ko da su od papira. Da je to bilo dobro povezano ne bi to ni krenulo. Preko stranica su gurtne

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,021
Daj me nemoj za jezik vleči, ali kad baš več moram..... još uvijek vadim silažu i zrnje kukuruze iz ventilacije od jesenske žetve.

I dalje nemaš sliku od skipanog tereta?

Nije ni tom čovjeku, koji sad u ovo vreme kupuje okrajke da bi se malo prigrijal, lako u životu.
I još sve to skupa s G3 šlajsa doma.... pa mu nemoj zamjeriti ;)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,176
Samo da je stavio teret na sredinu prikolice i vozio ga bez stranica s ucvrscenim gurtnama za šasiju. Riješio bi sve probleme

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,176
Samogradnja od dijelova s aliexpressa. @llmb0611 me potakao. On je nešto slično sklepao.

Pumpa, silikonsko crijevo (ne sviđa mi se, tanka stijenka, prezabi se lako), adapter za parkside bateriju s osiguračem, pištolj za gorivo....sve me koštalo oko 40e. Ja zadovoljan.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,878
@zoran89 ja imam rucnu 🤔🤔 na.kurblanje 🤣🤣
Aha, mislis na.ono kad sam.pitao za aku pumpu...
Al dobro si slozio...kolko brzo napuni kanister?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,176
kad ispravim crijeva da nisu stisnuta onda poprilično brzo. Nisam baš točno mjerio ali mislim da je tu na nekih 12-15l u minuti kako kažu i specifikacije pumpe. Pošto ispod 2 minute sigurno treba da napuni 20l kanister.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,176
Koliko sam vidio on ih 3D printa. To mi je mogla i sestra isprintati. Nije ta kvaliteta. A i ovdje imam ugrađen prekidač i osigurač. A ne ispadne me ništa skuplje.

• Like
Reactions: ZJ

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
963
Novogodišnja inventura se bliži kraju, najgori dio posla je završen... :D
Živio Parkside! Uzeo sam 8 ovih setova za slaganje (4 + 4), bit će na kraju taman.

IMG_20250114_204000.jpg

Ostaje presložiti elektromaterijal i alate po kovčezima što nosim po terenu.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,691
To je pregledno. Odavno se i ja spremam da izvedem pospremanje vijaka. Za sad su odvojeni po debljini, i neki kao M8,M10,M12 i po koraku ali opet to je sve krcato pa je problem tražiti dužine 20mm među 60 i 80mm. A opet i tvrdoće bi trebao rasporediti. Odavno mi stoje kupite kištrice. 20250115_001330.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh