• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,303
@domy_os

Može u prskalicu koliko se sjećam. I ja sam s onom ručnom prskao.

E sad. @Lee Champa susjed umro, djeca prodaju... Bio sam u trgovini... Šta sam kupio. Ne znam 😂

Plug. Koji I kakav ne znam
2 rame... Jedna je mislim od prskalice. Druga ne znam.
7 vinogradarsih stupova, 4 stope za drvene stupove I kutija pocincanih vinogradarskih španera... Sve to zajedno 120e... Jel vrijedi taj plug i te rame šta?

Mislio sam na ovu lijevo ramu možda staviti kuku za prikolicu (onu kombiniranu kugla s poteznicom) da imam.. A ova dasna nek stoji ako ikad kupim sijačicu sitnog sjemena ili tako nešto.

1000022214.jpg 1000022210.jpg 1000022212.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,303
Ja sam gledao da nije puknut i varen. Nisam vidio da je.

Sad ono kako se zove jel potroseno ili je ok?

Treba mi nekad za kanal izvući ili možda nekad za bašču nekom preorati

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,520
Alo momak, zašto kačiš moje videje bez mog dopuštenja? Tuž'ću te Zampiru Ivi da te preko ZAMPa zamtvori!!

Ovo gore je OLT Slavonac 1, Alkar je kockast.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,303
Alo momak, zašto kačiš moje videje bez mog dopuštenja? Tuž'ću te Zampiru Ivi da te preko ZAMPa zamtvori!!

Ovo gore je OLT Slavonac 1, Alkar je kockast.

Znači ako trebam neki dio tražim za olt slavonac?

Iako koliko ću ga ja koristiti prije će ga hrđa pojesti, osim ako nešto ne otkinem 😂

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,457
Znači ako trebam neki dio tražim za olt slavonac?

Iako koliko ću ga ja koristiti prije će ga hrđa pojesti, osim ako nešto ne otkinem 😂
Moj je Alkar,
Usporedi ga sa svojim.
Jedino je crtalo skinuto jer je radio bolje bez njega. 1000035289.jpg
1000035287.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh