• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,460
Nisam podrivao. Nego je tu zmirak I radio sam kanal da voda ode nizbrdo.. I otišla je. Već se počelo sušiti. Kugla je napravila svoje...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
390
Malo sam pokušao odvući vodu nizbrdo
Imam jednu zemlju takvu za malčiranje samo. Cijelo ljeto "zviralo" kak su naši stari govorili. I smrdi, blato se za gume zaljepi. Kad sam bil dečec, sjećam se, svako malo je trebalo nekog izvlačiti...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,460
Ma po ljetu bude dobro. Za voćnjak taman da nema suše.... Ali tu u jednom dijelu na pol brda je kritično... Sad sam pokušao to riješiti pa ćemo vidjeti hoće uspjeti. Na drugom kraju sam tako isto prošao prošle godine s kuglom i evo 2. Godina da je suho

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
390
To poslušam već 27 let...i još ( zasad ) nisam završil na jubitubiju pod rubrikom "crazy truck driver" :cool:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,866
Zbog čega bi ju sjebo?
To kaj neko ima montirku ne znači da ju i on nebude sjebo ak ne pazi i ak nezna, evo ja sam recimo u 6 mjesecu dal namontirat lokalnom vulkanizeru zadnje gume na traktor,opjeskarene i pofarbane felge iznutra, šlaufovi su ostali stari jel sam gume moral dopumpat jednom ili nijednom godišnje.
Naravno da je zabil pajser unutra na felgu u zgulil boju i to na dva mjesta i plus svaka dva tjedna gume sa 1.5 bara dojdu na 1bar, pušta uz ventil jer uz rub nemože jer je radialna guma.
Jebiga sam sam si kriv jer mi se ni dalo vozit u zg na posao da si sam namontiram, a bolje bi mi bilo da sam tih 40eura potrošil da počastim sebe i kolege na poslu sa colom, napolitankama i keksima(jebiga takav je običaj kad nekaj radimo sebi :ppozdrav: )

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,348
Zato jer sam ju ja sjebo i to po nekoliko puta ..na takav način 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,602
Nije baš povezano s naslovom teme ali da li ima koga od forumaša iz Strizivojne da je voljan učiniti jednu uslugu?

Najnoviji postovi

Na vrh