• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,336
Ovo sa kompjutorom mi se ne čini baš dobrom idejom. Kaj ako se ispostavi da se i taj kompjuter da popraviti samo mu treba nešto sitno dijelova koji pašu od nečeg trećeg. To mi pomalo sliči na začarani krug iz kojeg nema izlaza. :unsure:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,538
Evo određena rezidba samostanskog voćnjaka i radionica rezidbe za zainteresirane građane koji nisu članovi udruge.

Za uspješan završetak rezidbe su lovci donirali divljač, mi skuhali čobanac i donirali vino i rakiju..
1000027576.jpg 1000027572.jpg 1000027575.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,032
Ja se sredio za polazak i u firmi mi dogovorili sastanak baš u 15 h pa do 16:30 h, pas mater...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
415
Ja si, nažalost, takvi luksuz da sam u tjednu doma ne mogu priuštiti. A trebalo bi mi škole za rezidbu, to definitivno. Stvar spašava moj ujak koji je udruzi vinogradara pa mi prenosi znanje koliko može. Ali, ne mogu se oteti dojmu da se taj prijenos izgubi negdje u prijevodu.
@zoran89, svaka čast za poziv i inicijativu👏

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,538
Ako ste primijetili, uz puno rada i truda sam uspio i par mlađih privući. Sad hoće ostati ili neće. Vidjet ćemo.

Veliki problem imamo s mlađima. Jednostavno ih nema. Ne zanima ih poljoprivreda ni voćarstvo/vinogradarstvo.

A i tko od mlađih ima nešto. Ne zanima ih udruga, druženje itd. To je njima gubljenje vremena...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,167
A i tko od mlađih ima nešto. Ne zanima ih udruga, druženje itd. To je njima gubljenje vremena...
Još ne piju dovoljno da bi razumjeli značenje riječi udruga, druženje :ROFLMAO:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,336
E ve pomalo uviđavate kaj cockta i droge naprave od mladeži. Njima je sve bez veze, pogotovo ako treba delati. U dobra stara vremena bilo je dosta donesti karnister i druženje je bilo samo takvo. Ako je ponestalo išlo se po još. Uz karnistre se delalo i družilo i popevalo se nejdeme dime, dime... :ppozdrav:

Na vrh