A kaj sam ti rekel?riješio sam...na kraju nalijao solnu unutra...kamenac uhvatio brtvu i plastiku i nije pustalo...ali se izgleda odlomio komad kamenca i sad mi slabije teče voda u školjku...sad ću morat skidat školjkuto kad nekaj pehneš nema kraja...
To su ti čari Geberita 🤭riješio sam...na kraju nalijao solnu unutra...kamenac uhvatio brtvu i plastiku i nije pustalo...ali se izgleda odlomio komad kamenca i sad mi slabije teče voda u školjku...sad ću morat skidat školjkuto kad nekaj pehneš nema kraja...
Kad si već tak lijepo pokazal špigle, reci mi kak se voze oni kamioni koji imaju kamere mesto njih?☃️
Na inverteru koji sam zbavio ventilator je zaglavioI. Onda sam se igrao u dućanu sa nekim co2 i invertor, svi ventilatori su bili na 220v. Tako da mi nije pasao od računara.Iz dućana!
View attachment 80347
Raskopao i vidio zašto je taj aparat "stroj za vibriranje"
View attachment 80348
Ventilator nema lopatica. Radi!
A I špigel ak ne čistiš vidiš mudo labudovo pogotovo noćuProbal jesam sa tim kamerama , meni je leglo. Imaš puno širi kut , treba se priviknuti. Pogotovo na "kontra retrovizor" kad ideš, puno više pokazuju. Ako imaš središnju kameru u autu, ista stvar, treba period privikavanja, ali kad se privikneš - stvar funkcionira. Problem je, naravno, loše vrijeme, zamuti se leća.
Ali, dobri stari špigel je zakon![]()
Nemam. Vozil sam neke aute s tim, ali bi pogledal samo koji put da nema kakva prepreka koju ne vidim na vanjskim špiglima. Najviše bi mi služila za prikapčiti prikolicu ili napeljati do nekog zida koji nema kontrasta.... Ako imaš središnju kameru u autu, ista stvar, treba period privikavanja, ali kad se privikneš - stvar funkcionira.
Z ovim se slažem potpuno.Ali, dobri stari špigel je zakon![]()