• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,476
Nekaj takvo sam gledal. Al nije mi se splatilo delati alat za 2 spirale..
Ak najdeš, postavi tu 👌
To si z aluminija nekaj delal?

Prilozi

• Screenshot_20250428_202943_YouTube.jpg
    Screenshot_20250428_202943_YouTube.jpg
    29.3 KB · Pregleda: 16

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,272
Prvi je delan doma (ima or nama firma koja ima kalupe za spirale, pa je lako dobiti koju), a drugi je kupljen i dodelan z ovim nožima.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,091
Meni se isplatilo i financijski i na druge načine. Dokazal sam sebi ( a i nekim drugima) da se može bez cijele kompozicije strojeva tak nekaj napraviti. Dok sam to proučaval, naučil sam još neke dodatne stvari koje su mi kasnije dobro došle, a i nahranil sam malo svoj ego 🤭

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,272
Sve štima, samo jel si mogel dobiti tak ravnu spiralu kak je ova z komada...a da o trudu ne govorim.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,091
Ravninu određuje cijev, a segmenti po obodu ne odstupaju više od milimetra....za velike brzine bi bilo škakljivo, al moje se vrti na malim okretajima

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,091
Ima skoro 1cm lufta do stijenke, a i kolko sam videl nigdi nije na miminimalni luft puž do cijevi.
Ovo moje je u plastičnoj cijevi od kanalizacije i lepo gura šrot prema gore

Najnoviji postovi

Na vrh