• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,894
Ali tad su se od djece radnika odgajali ceštiti ljudi, da imaju radne obaveze, želje realne prema mogućnostima, imali svoju vrijednost i poštovali tuđu vrijednost. To novim demokratijama smeta, roditelj treba da daje pare i nesmije narušavat privatnos djeteta ako ga pita gdje bio i kako je potrišio novac. Iz tog proizizali sve više ludaka, narkomana i drugih nezrelih osoba jer se sa nima moze lako manipulisati, zauzvrat ništa ne pitaju. Onoj ko ima jasan životni put neda da ga vuku za nos.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
493
Mene čopila zabrana na povratku doma. Pikiral sam Austriju ali jučer je bila gužva u pm pa sam sparkal na omiljenom truck stajalištu Hengersberg, Bayern ( 65km od granice sa Austrijom)! Dan sam iskoristil u šetnji obalom Dunava parkom prirode Bayerischer Wald. Od malenih bavarskih pitoresknih mjesta nastalih uz Dunav do potpune tišine gore spomenutog parka prirode prava su nagrada za dobro iskorišten dan. Neda mi se poslušati koji kamion bolje ide, kak su gazde pokvareni i ostale pikanterije vezane uz šoferiju pa ovakve stajanke uvijek rješavam u istraživanju okolice. Na kraju se skupilo i nekaj km :) . 1000014106.jpg
1000014164.jpg
1000014134.jpg

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,084
1000026351.jpg 1000026349.jpg
Posto nije vuzmenka bila, onda nek bude prvomajski krijes..nagrada klincu za dobar radni dan...

Prilozi

• 1000026350.jpg
    1000026350.jpg
    65.7 KB · Pregleda: 2

Najnoviji postovi

Na vrh