• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,865
Cijeli tjedan prognoziraju na SZ RH niske jutarnje temperature i ne baš visoke dnevne. :(
Kad planiraš sjetvu?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,112
Dns...znam gledal sam prognozu ali nemam kaj vise cekati..na vrtu kaj smo posadili sve niknulo bez problema...prekasno bude ako bum cekal jos tjedan dana...
Nije cudno za niske temp...zmrznuti sveci su tu...

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,910
Skoro :),kolko su napred oko motora napravili lufta još je mogel bunker za 20centimetara biti duži bez problema i još moreš delati oko motora.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,865
Dns...znam gledal sam prognozu ali nemam kaj vise cekati..na vrtu kaj smo posadili sve niknulo bez problema...prekasno bude ako bum cekal jos tjedan dana...
Nije cudno za niske temp...zmrznuti sveci su tu...
Mi smo dio prije 8 dana. Još nijedna nije niknula. Ručni rad pa je možda malo preduboko. Danas smo ostatak pa kaj bude. Nadamo se da ne bu trebalo presijavati. Sve skupa je jako malo, ali nama dosta za ručno čistiti.
Prošle godine smo sijali 1. svibnja i 9. svibnja su prve bile vani.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,112
Ja sam isto prosle godine za 1.maj ali je bilo puno toplije...kuruza mi bila vani za 5dana...sad proslo 8dana jos ne pika...i tikvama bude ocito trebalo ali s obzirom da nema najave velikih kisa mislim da nebre propasti sjeme...nadam se, jer bude inace jako skupa sjetva...

Najnoviji postovi

Na vrh