• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,139
@Frenki F3 pa kak si to vozil? Ja sam prije dosta godina vozio iz VŽ u Makarsku, suprugu, tasta i punicu. Mi krenuli oni se ušuškali i zaspali. Par put sam pitao: želite da stanem, ono kava, WC, itd., ne sam ti vozi. I ja stanem, oni se "uznemire" i pitaju, zkaj si stal. Pa, u Makarskoj smo. Tast je pogledal na vuru i komentiral nekaj kao to nebre biti, ili slično. Oni su inače tamo više put ljetovali i poznavali su cestu, ali eto. Niko mi nije smetao, prigovarao, spavali su kao male bebe i mi smo preletjeli u Makarsku.
Vidiš da more i vožnja bez štrumfanja 🤣😇🙃.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
650
Maa, oprostila je meni punica puno toga u životu ali kad sam ko dečko potrl kadeta i došel s fercom539 po pucu v selo, to mi je zapečatilo sudbinu. A tast mi je poslije par gemišta rekel da je bil ponosni.
Ne kuže ljudi da je tajna stabilne veze ferc. Unutra ste si jako bliski ko nigde drugdje. Ja bi taj tretman preporučil i mladim parovima, možda ne bi bilo toliko razvoda. :ppozdrav:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,785
Tu u šumi sam mogao jedino lisice i jelene lopatare gledati...

A uzrok havariji je noć, umor i lijenost. Išao sam onako malo bliže još uz njih kad sam završio da ne moram frezu pipalicu kopcati.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,439
Kod nas u firmi bili zaposlili maldu zgodnu portirku,stvarno se znala dotjerati,i svi kamionđije su komentirali kako imamo najzgodniju portirku u cijeloj RH
Kažu gdje god idemo samo neki krezubi ćelavi penzioneri,ali su nam zato 5 puta skidali rampu ogradu...
Kako je ona otišla više nije bilo tih problema
Šta reći

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,439
Svakom poštenom i iskusnom kamonđiji kapa do poda
Nitko tko to nije probao ne može ni zamisliti kroz kakve sve situacije prolaze
Jedino što me smeta jest kad mladi i neiskusnih sjednu za volan, a voze kao kamikaze jer misle da su bog na cesti

Najnoviji postovi

Na vrh