• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,044
Danas bum dan provel u redu za sajam u Benkovcu
Dobro je cca vura i na pol puta do gore sam :ROFLMAO:

Ja sam onaj sivi golf + Na tablica. Jedno 200m ispred tebe što se nakon sat i 40 minuta okrenuo i otišao dolje u grad na cugu, i onda preko smiljcica obišao Benkovac i vratio se kući na roštilj

1000041936.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,694
Ja sam onaj sivi golf + Na tablica. Jedno 200m ispred tebe što se nakon sat i 40 minuta okrenuo i otišao dolje u grad na cugu, i onda preko smiljcica obišao Benkovac i vratio se kući na roštilj
:ROFLMAO:
Ja sam bil uporan i izdržal do vrha.
Gore je bila gužva..... nikad više Benkovac u sezoni.... posvadil se s milicajcom i produžil prema Karinu, otišel za Pridragu i stal u Smiljčiću na kavi.
Kad ono..... tim traktoristima svaka čast, oni su več tu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,235
To ti je prva faza.

Jednoga dana dok budeš imao unuke, unuk, ili unuka pred večer, uzme bicikl, stavi kacigu i veli "idem se malo zabaviti". 🤔
Eto ti brige, ako vozi po Jadranskoj magistrali automobili jure i malo njih pazi na brojne bicikliste. Ako krene prečicom, kozjom stazom, nemaš pojma kakva je, a tek ako izabere uspon na brdo, pa suludo spuštanje s brda dolje, moliš Boga da se ne prehiti, ne zguli, ne spotere, dok ga ti "paziš", želiš ga vratiti čitavog, ne zguljenog, ne stuljenog roditeljima. A on ti veli deda, pa nikaj ni bilo, a ionak moreš sigdi nastradati. E to ti je faza dok dobivaš sijede lasi... za brigu oko unuka, na biciku na moru (tak kak i ja proteklih dana 🙃🤣🥂)
Isprika na ponovnom upadu u temu.
Tu sam laprdao da ja ili mi zajedno moramo unuka ili unuku čuvati i sačuvati i cijele vrnuti tati i mami.
Jučer je naš stariji unuk biciklirao na ekstremnim stazama u SLO, pao, slomio ključnu kost, zet je otišao pred večer u MB po njega i to nam je sad tak, vrč ide na vodu dok se ne razbije. Čuvanje velikih unuka su noćna mora djedova i baka. Samo sam strepio da se mlađemu to ne dogodi dok je 4 dana bio pod našom "pažnjom". I zeta je selski pes, svojevremeno prehitil, ispred Marije Bistrice, opal je, zgulil se, ali ne odustaje, vozi i dalje rute i po 100 km na dan, dok najde vremena. Opasno je sve to postalo...

Najnoviji postovi

Na vrh