Kako da ne, pa mi kontinentalci smo više navikli na hladno nego dalmaši.Pogotovo za ronjenje, jako se izmjenjuje toplo/hladno, nije baš za nas kontinentalce
Ja sam onaj sivi golf + Na tablica. Jedno 200m ispred tebe što se nakon sat i 40 minuta okrenuo i otišao dolje u grad na cugu, i onda preko smiljcica obišao Benkovac i vratio se kući na roštilj
Isprika na ponovnom upadu u temu.To ti je prva faza.
Jednoga dana dok budeš imao unuke, unuk, ili unuka pred večer, uzme bicikl, stavi kacigu i veli "idem se malo zabaviti". 🤔
Eto ti brige, ako vozi po Jadranskoj magistrali automobili jure i malo njih pazi na brojne bicikliste. Ako krene prečicom, kozjom stazom, nemaš pojma kakva je, a tek ako izabere uspon na brdo, pa suludo spuštanje s brda dolje, moliš Boga da se ne prehiti, ne zguli, ne spotere, dok ga ti "paziš", želiš ga vratiti čitavog, ne zguljenog, ne stuljenog roditeljima. A on ti veli deda, pa nikaj ni bilo, a ionak moreš sigdi nastradati. E to ti je faza dok dobivaš sijede lasi... za brigu oko unuka, na biciku na moru (tak kak i ja proteklih dana 🙃🤣🥂)
Postoje, a zahvaljujuči navigacijama za njih znaju svi... kak i za kojekakve plaže na koje sam ja išel jer drugi nisu ni slutili da su tu.Postoje obilaze cestice prek kojih dojde na sredinu sajma
Istina, vjerojatno ih se ne bi ni sjećal više, kak sam davno tam bil...
Aha, oće to...tak je i meni vekel bil zakrenut po ravnom kad sam nakon vina išel prigrnjatView attachment 84379
Al je hebada dok poslije takvog rucka i vina moras iti delat...
Gužva je većinom s te strane, od Pridrage je obično manja.
Onih cestica baš i nema na navigaciji...ide se kroz dvorišta![]()