• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,045
Danas bum dan provel u redu za sajam u Benkovcu
Dobro je cca vura i na pol puta do gore sam :ROFLMAO:

Ja sam onaj sivi golf + Na tablica. Jedno 200m ispred tebe što se nakon sat i 40 minuta okrenuo i otišao dolje u grad na cugu, i onda preko smiljcica obišao Benkovac i vratio se kući na roštilj

1000041936.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,701
Ja sam onaj sivi golf + Na tablica. Jedno 200m ispred tebe što se nakon sat i 40 minuta okrenuo i otišao dolje u grad na cugu, i onda preko smiljcica obišao Benkovac i vratio se kući na roštilj
:ROFLMAO:
Ja sam bil uporan i izdržal do vrha.
Gore je bila gužva..... nikad više Benkovac u sezoni.... posvadil se s milicajcom i produžil prema Karinu, otišel za Pridragu i stal u Smiljčiću na kavi.
Kad ono..... tim traktoristima svaka čast, oni su več tu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,239
To ti je prva faza.

Jednoga dana dok budeš imao unuke, unuk, ili unuka pred večer, uzme bicikl, stavi kacigu i veli "idem se malo zabaviti". 🤔
Eto ti brige, ako vozi po Jadranskoj magistrali automobili jure i malo njih pazi na brojne bicikliste. Ako krene prečicom, kozjom stazom, nemaš pojma kakva je, a tek ako izabere uspon na brdo, pa suludo spuštanje s brda dolje, moliš Boga da se ne prehiti, ne zguli, ne spotere, dok ga ti "paziš", želiš ga vratiti čitavog, ne zguljenog, ne stuljenog roditeljima. A on ti veli deda, pa nikaj ni bilo, a ionak moreš sigdi nastradati. E to ti je faza dok dobivaš sijede lasi... za brigu oko unuka, na biciku na moru (tak kak i ja proteklih dana 🙃🤣🥂)
Isprika na ponovnom upadu u temu.
Tu sam laprdao da ja ili mi zajedno moramo unuka ili unuku čuvati i sačuvati i cijele vrnuti tati i mami.
Jučer je naš stariji unuk biciklirao na ekstremnim stazama u SLO, pao, slomio ključnu kost, zet je otišao pred večer u MB po njega i to nam je sad tak, vrč ide na vodu dok se ne razbije. Čuvanje velikih unuka su noćna mora djedova i baka. Samo sam strepio da se mlađemu to ne dogodi dok je 4 dana bio pod našom "pažnjom". I zeta je selski pes, svojevremeno prehitil, ispred Marije Bistrice, opal je, zgulil se, ali ne odustaje, vozi i dalje rute i po 100 km na dan, dok najde vremena. Opasno je sve to postalo...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,692
Postoje obilaze cestice prek kojih dojde na sredinu sajma ;)

Istina, vjerojatno ih se ne bi ni sjećal više, kak sam davno tam bil...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,701
Postoje obilaze cestice prek kojih dojde na sredinu sajma ;)

Istina, vjerojatno ih se ne bi ni sjećal više, kak sam davno tam bil...
Postoje, a zahvaljujuči navigacijama za njih znaju svi... kak i za kojekakve plaže na koje sam ja išel jer drugi nisu ni slutili da su tu.

Onda kad smo mi dva bili, a i poslije kad sam sam bil, su bile gužve. Ali ovo danas je bilo strašno.
Više ljudi na sajmu nego na alci.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,692
Gužva je većinom s te strane, od Pridrage je obično manja.
Onih cestica baš i nema na navigaciji...ide se kroz dvorišta ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,701
Prema Pridragi su bili do vjetrenjaca....
Kaj se navigacije tiče moguče da je tak ali vidim da naplačuju parking doma u dvorištima ovi kaj su bliže sajma.
A kad ovo gledam i još malo povecam mislim da bi mogel videti ko je kak janjca spekel na sajmu koji mi je danas pobegel.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,045
Gužva je većinom s te strane, od Pridrage je obično manja.
Onih cestica baš i nema na navigaciji...ide se kroz dvorišta ;)

Probao ja. Ili su ih vlasnici dvorišta zatvorili ili su zarasle u šikaru.

Ako misliš na one kad se ide s donje strane od Benkovca prema kuli atlagic.

Ima jedno 4 cestice I sve 4 su ne prohodne za normalno auto.

A ono poslje sajma gdje se može skrenuti pa da se dođe iza, tamo je policija i pušta samo stanare.

U svakom slučaju. Organizacija 0 bodova. Čisti kriminal. Standardno Hrvatski. Slucajni sajam, nikad nije predviđeno da bude ovako velik i sad su svi u šoku.

Inače. Okupao sam se u moru od bijesa 😂

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,239
Dok Vas čitam, postajem svjestan, kako bi to komplicirani "izlet bio". Naime, kćer je bila spomenula, pa ostanite par dana duže, bude i "sajam u Benkovcu". Vidim što pišete i mislim si, hvala, meni to ne treba, meni kao "staroj krami" je svejedno "tu tam v Benkovcu, ili pod mostom v Varaždinu". A sejem imam i doma, polek, v Biškupcu, bil sam v četrtek i s'i imaju iste cijene 🙃🤔. Kupil sam "napokon ove lete" 3 kom kontejnera trsova, cijepova, jer od 10 njih novo posađenih tri mi nisu startala i onda cijelo ljeto spasa nigdje nema, mislim na tržištu cijepova u kontejnerima...

A Benkovački sajam, možda jednog dana, tko zna kad...

Možda naletim samo ako skužim da je i @MUHA tam i / ili da @ZJ negdje blizu "maše z krilima"... To bi mi mogla biti dobra motivacija za "potrošiti dan" 😇

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,692
Iako sam zadnjih let rijetko u tom kraju, (obično koji dan u svibnju ili lipnju), kolega @plus, pozivam te u obilazak. Najavi ranije, pa se dogovorimo.
Naravno, vrijedi i za g. @MUHA i @MUHica ;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,239
Ja se v mrzloj vodi ne kupam, ali morem stražu držati i obilaziti parkove prirode, vjetroparkove, pardon mogel sam, kak bu dal'e išlo bumo tek vidli 🙃😇👍

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh