• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
937
Auuu,majke ti, pa to nema kam nejde... (y)
Treba to znati voziti, imati osjećaj...nije to samo gas, pogotovo po blatu

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,928
Kam je vrag nese? I to v državnu šumu gde nesmeš frgnuti vrganja da te ne lociraju, identificiraju, uhite i transferiraju.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,298
Od jučer.
20250830_121554.jpg (Novo, probno postavljanje slike s mojeg mob. I dalje ne ide direktno iz "Galerije", nego jedino iz nekakve ponuđene liste s nazivom "Nedavno".)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,837
Kam je vrag nese? I to v državnu šumu gde nesmeš frgnuti vrganja da te ne lociraju, identificiraju, uhite i transferiraju.
Fora je u brzini odmatanja, a pogotovo namatanja vitla, a ne u rukovatelju sa štrikom ;)
Nadam se da je to skužil ko je trebal skužiti.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,298
@Propali Poljoprivrednik hvala. Na žalost ne piše, ili sam čorav na to. U ostalom, da ne maltretiram ljude, mogu se sada po potrebi poslužiti s moba na forum slikom. Vidi moj izgled toga... Screenshot_20250831_162904_Files.jpg
Screenshot_20250831_162959_Files.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,166
Pa piše ti galerija i moje datoteke, nešto od toga odaberi, potonje će ti biti malo teže za snalaženje jer prikazuje cijeli file system.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,298
@domy_os OK stanimo tu gdje jesmo. Probao sam unijeti sliku sa svih njih i ništa, nisam baš totalno nepismen. Postavio sam proteklih godina jako puno slika i uvijek bez problema. Odjednom sam postao za to nesposoban, na istom mobitelu, nije drugi, došlo je to sam tak. Pustimo to k vragu i gotovo. Lp

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,790
Gore se klikne na slike s crvenom kućicom i izbaci sve slike redom po nastajanju.

Na 3 crtice gore lijevo se bira između željenih vrsta datoteka, slike, videozapisi, zvuk, dokumenti... Klikom tu, otvara se svaka pojedina mapa koja sadržava neki od tih tipova datoteka.

Ako mislite na direktno dijeljenje kroz samu galeriju, e tu imate malo veći zahvata da bi se to ostvarilo.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,298
Sve točno kako si opisao se otvara na mojem mobitelu i onda se slika ne prebaci na forum.
Točno je, ja komentiram nemogućnost dijeljenja slike izravno iz "galerije". Uvjeren sam da pamtiš da sam znao otiči za vrijeme rasprave oko nečega u garažu, fotografirao bi neki svoj uzorak, predmet i onda bi odmah s mobitela postavio Vama na uvid, na forum.
Sjetio se sigurno budeš, a i ti postovi jos postoje, da sam odjednom počeo kritizirati "ružne smajliće".
Jedan od savjeta koji sam tada dobio je bio imaš stari mobitel, kupi si novi, koji bude podržavao nove i lijepe smajliće. Dogodilo se tako da sam radi Auto androida zaista i kupio ovaj novi Samsung, prije godinu i pol dana, otprilike. (Smajlići su ostali isti, nebitno.)
Iskreno ja zaista ne znam od kojeg trena više ne mogu dijeliti fotografije direktno iz galerije, to sam primijetio proteklih dana. U ostalom pa i s mora sam slike postavljao direktno iz galerije, ne znam, zaista neznam koji se vrag dogodio.
Možda sam i ja nešto negdje nehotice kliknuo, priznajem nemam pojma.
Mogu se poslužiti ovom metodom koju mi je @ZJ savjetovao.
Još ti jednom hvala na trudu da mi pomogneš.

Na vrh