• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,172
Vidio sam ih u Županji na groblju, tamo imaju model s potisnom ručkom, ali ne dam 400 eura. :D

Kupit ću inox cijev fi 100 mm s pločom 150 x 150 mm i sklepati nešto, unutra pur pjenu, gore plastični poklopac i to je to.

Imam vanjsku pipu i kad prognoziraju koji minus pustim vodu da curka!
To i ja radim u ljetnoj kuhinji, dobro si me podsjetio. Uzet ću pametni ventil i isprogramirati da povremeno pusti vodu kad temperatura ode u minus.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,844
To je klasika na das autos da se to događa. Koš od četvorki, a kamoli ovi danas...
Što ste polirali polirali ste, jedino mjenjati žice kaj se može ali se ne isplati.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,559
Vidio sam ih u Županji na groblju, tamo imaju model s potisnom ručkom, ali ne dam 400 eura. :D

Kupit ću inox cijev fi 100 mm s pločom 150 x 150 mm i sklepati nešto, unutra pur pjenu, gore plastični poklopac i to je to.

To i ja radim u ljetnoj kuhinji, dobro si me podsjetio. Uzet ću pametni ventil i isprogramirati da povremeno pusti vodu kad temperatura ode u minus.
Marinox je firma koja se bavi inoxom,neznam da li vare(mislim da vare)naručiš stup veliki koliko ti treba,i bočno ti izbuše rupu za pipu,onda si sam pripremiš cijev sa koljenom,i sa vanjske strane pipu zavrneš,ispuniš unutrašnjost sa pur pjenom
A ovo što je vani mi zamotamo sa straim debelim kaputom,kad se očekuju minusi i uvijek funkcionira,jedino su kod nas možda malo blaže zime

Najnoviji postovi

Na vrh