• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,822
Danas smo samo malo off roadaly , onako da malo prođemo putevima gdje je bog rekao laku noć. Ovdje je put za u šumu i u planu je sjeći pa smo prošli ovim đipićem ako on prođe onda može i svaki traktor. 😁
20250913_181426.jpg 20250913_181515.jpg
Tu je trebalo skreniti pod malim kutem i trebalo je malo razmaknuti graju (raslinje).
20250913_181600.jpg

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,802
Danas je Bob sjebatelj odlučio napraviti nešto što je u ludoj glavi jako dugo. Sve od najfinijeg mahagonija iz Belizea. 😂😂

IMG_20250913_115132.jpg

Hladnjak za bačve je sad već par godina na otvorenom, pokriva se samo najlonom, svojedobno je imao navozni box od lamperije, ali je to s godinama otišlo u mp3. Još sa krova šupe kaplje voda od klima jer su sve klime na toj strani kuće i stalno vlaži. Usput napravljen i odvod za kondenzat iz podrumske klime.

Građe kod kuće svakakve pa reko da to napravim, ne bi mi trebalo oduzeti previše vremena... I tako i biva, sutra samo par sitnica još sredim i to je tip top.

IMG_20250913_191040.jpg

Jedino me još jedan paket šindre koštao 30ak€, sve ostalo je s lagera.

Usput odmah odrađen i sistem zaštite tokom zime sa svih strana, a u jesen kada treba da bude sve otvoreno da može chiller raditi efikasno. Samo ću dolje u ceradu ušiti cijevi da budu uteg da ne pleše i to je to.

IMG_20250913_204549.jpg

Sutra samo napraviti montažni trokut na "bađu" da mogu skidati kada treba da može cirkulirati bolje zrak jer gore izbacuje topli zrak. I stavio bih male rine da pustim odvod sa krova dalje da ne zaprskava štafle jer će otruniti brzo i to je to.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,149
Ajd me pitajte šta se dogodilo s čobancem koje su moja žena i majka išle na brzinu prevesti u gepeku?

Sutra idu sjedala van 😆🤣...

Kemijsko čišćenje u kućnoj radinosti..
1000045824.jpg 1000045804.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,149
Cca. 7l...

Ali brate mili ne znam kako je svuda završilo. Znači kako skinem jedan panel, vidim ga pod drugim.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,525
Hbg ja imam iz gumenu kadicu bas zbog takvih stvari. .ima cca 5cm povisen rub okolo pa se ne razlije sve...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,149
Imale su njih dvije jedno 10 opcija...

Imam ja i posude za takve stvari što se hermetički zatvore s osiguračem. Na veće količine omotan ili folijom ili krep trakom... Imaju I d ringovi I gurtne i elasticne vezice u gepeku. Mogle su u vreću za smeće staviti posudu i dobro ju omotati. Mogla je jedna nositi u krilu.

Ali one se mislile da neće biti ništa...

Uglavnom. Ne pričamo od jučer...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,884
Ne pričamo od jučer...
Gledaj to sa vedrije strane.
Tam oko btave, a i jos na par mjesta je krenul cvijet ko da je prolječe pa sad taj čobanac ( predpostavljam da je pravi ) bude dosel ko antikorozin ;)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,149
E nije strašno. Malo površinski. Prije nego vratim panele malo osmirglam I zamazem... Ipak je auto skoro pa punoljetan.

Najnoviji postovi

Na vrh