• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,347
Ispravak netočnog navoda.
Četveronoške se neki put dogodi da se ide iz klijeti.

• Like
Reactions: ZJ

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,347
Sad sjedim i probam se odmoriti...
Čitam na mobitelu, ali oko mi ugledalo i ovo, o vojnoj vježbi na Slunju. Nadam se da se možete složiti samnom, ako nemamo njih, spremnih i sposobnih, đabe nam svi kombajni, traktori, ribarski brodovi i OPG-i. Trebamo uvijek spremne i sposobne ove naše unifornirane dečke i puce. Bravo za njih, gadan je to posao...
Screenshot_20250917_163428_Adblock Browser.jpg

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,809
Ja sma svoju napunio, ostali nek' se bi pune po željama 🤣🤣

IMG_20250917_170842.jpg

A traktorekom sam išao uzbrdo, ali na rikverc da mi bude ravno prikolica, hoće curiti 😅😂

Tatko je terao drugu isto u rikverc, ali u sporim brzinama... Sad idemo prati cestu 🙈🤣🤣

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,809
Teško mi je i zamisliti, ali tvoja je pametna, ima idiotproof stranice. 🤣🤣

Ja sam večeras još išao i na krpanje jedne. 😅🤣

IMG_20250917_191941.jpg

IMG_20250917_195519.jpg

Al' bez zimskog remonta i ojačanja rame za nosivost korita, nema baš vajde, na svim nosačima je progledala...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,902
Opet bude drvlje i kamenje Da unišavamo, zapišavamo... pa nek ovaj put bude jedna humanitarna gesta u organizaciji našeg racka koju smo i mi malo uveličali svojim prisustvom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,902
Bilo je tu kojekakvih prometala koja su učestvovala ali meni su blatna najljepša pa evo još koja slika.
I slika jednog prometala koje me se dojmilo na prvu. Pogotovo disk kočnice na sve kotače.

Neki video ubacim sutra pa koga zanima nek pogleda na mom kanalu.

Najnoviji postovi

Na vrh