Nije garant, tvoji su bili plivači.To sigurno nije moj predak. Meni su rekli da je moj imal navek kupicu vu ruki, a ne nikakvo oružje. Bil je veseljak.
Tvoji preci vuku na jame u kojima je nađena čovjećja ribica
Nije garant, tvoji su bili plivači.To sigurno nije moj predak. Meni su rekli da je moj imal navek kupicu vu ruki, a ne nikakvo oružje. Bil je veseljak.
Na radnom autu sam na zimskima cijelu godinu....kak veliš ne stignem ih izvozitiJa sam prešao na cjelogodišnje, premalo se vozim za dva seta...
Za ljetne znam, za cjelogodišnje ne, ali svakako lance imam u gepeku kroz cijelu godinu, ne da mi ih se vaditi. Buksa ispod police je poveća tako da stanu lanci, prva pomoć, četiri kanistera od 5 l goriva i još ima mjesta, a te stvari niti čujem, niti vidim dok me gore i dalje čeka 400 l praznog prostora.domy os,zaboravil si da uz te gume zakon nalaže i lance u gepeku
To se i meni dogodilo prije 20 godina, naprijed zimske, nazad ljetne, prvi snijeg i u krivini mi guzica odletila, srećom nikoga nisam pogodio. Isti dan sam kupio i iza zimske.Cjelogodišnje gume su po domaći rečeno ni v rit ni mimo. Ni za ljeto ni za zimu. Nije guma na autu za zakon i pandura,već za tebe u autu. Pišem iz iskustva,jer sam davno i ja bil pametan pa prve pogonske del nove,a zadnje čelestonke budu dobre. Kad sam sa zadnjim krajem pretekel sam sebe,onda sam videl pošto su gume
Slazem se sa komentarom o duplim cijenama... Katastrofa...ja sam kupio 2 seta novih zimskih (Hankook i Dunlop) u Sloveniji. Izašlo me ravno 100€ jeftinije u kompletu. Nije mi jasno da je kod nas montiranje + balansiranje s novim ventilima (barem tu u ZG) 15€/kotaču, dok je u SLO 7€ za veće od 17" i 6" za manje od 17". Jel i tu moramo biti duplo skuplji, majku mu ljubim...