Velim da ima blizu 1500kil, skup z prikolicom.
Šasija je tanka (2,5mm C ) jer bi imala prazna valjda 400 kil da je (kak treba) napravljena od cijevi.
Deklarirana je na 750kg NDM, a prazna ima oko 250, tak da za autom i nemre više voziti; za to je dovoljno jaka.
I ovo je bolje od većine prikolica, registriranih na 750kg.
Postoji model z identičnom šasijom, ali 15mm podom i kočenim osovinama i on je deklariran za NDM od 1700kg.
Ovak natovarenu ju sigurno ne bum vozil autom po cesti, niti imam z čim. A i tko bi ju zaustavil.
Ovo je samo za ovakve namjene, po dvoru i na malim brzinama.
Ma sve pet, ako si ti zadovoljan zakaj bi ti ja sreču kvaril
Ne kužim ja neke stvari ali nisam ja ni bitan, ja si bi ju kupil jer mi se sviđaju njeni gabariti, a poznavajuči sebe tovaril bi ju bez milosti, i naravno pretrgel ju.
Ja sam mišljenja da više osovina služi tome da bi se povečala nosivost, a kod tebe je obrnuto. Imaš više guma koje stvaraju trenje, troše se, trunu.... a imaš manju nosivost.
Mislim, ja to baš ne razmem, tu logiku.
Zato sam i pital jel se savinula, a znal sam da je.
Te osovine joj služe samo da bi mogla stajati bez onog stützrada.
Ovo zadnje, da nemaš s čim da te više nikad nisam čul.
Ovo je željezna tandemka, teška je tonu..... slikano u Zadru.... i još nije natovareno kak treba, kasnije je dorađeno.....ti s tim imaš posla sa svom svojom vučnom mehanizacijom, ustvari, ti to moreš samo po dvoru pomaknuti prema napred, rikverc je več problem