• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,187
Meni je isto bilo čudno kada sam prvi put sjeo u Torpeda, a auspuh je ispred tebe, doduše, malo sa strane, dok recimo sada na Lamborghiniju je više prema sredini, no, navikne se čovjek, znaš da je tu i ne obazireš se previše, nakon toga je sve normalno.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,722
Ta cijev nije bez veze tak dugačka, ovi kaj im smeta mogu i auspuh uplesti nekam kak im nebu smetal, mogu i prednju šajbu skinuti da mogu bolje rukama mahati.
Objasni svekolikom pučanstvu zašto mora biti tak dugačka!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,611
Svekoliko pučanstvo je to moje objašnjenje več dobilo u jednoj od odgovarajučih tema, a tebi nije potrebno jer raketu ne posjeduješ.
Kad ju kupiš u nekom dučanu ja sam tu negde, broj imaš :ppozdrav:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,722
Imao raketln u kompaniji sa ženinim ujakom!
Tu cijev izbacio
Auspuh prebacio prema dolje, prema naprijed i lijevo jer je smrdio kad se radi iza traktora

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
2,029
E da i tu cijev od usisa si trebao dolje okrenut da usisava zrak odozdola,onda bi bilo kako treba,ovak gore nema apsolutno nikakve svrhe a ni logike.

Najnoviji postovi

Na vrh