• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,381
Kaj si lud, kam bi išel, ja kad stanem na pivski čep pušem 1.0, a kaj da u vinski podrum uđem :ROFLMAO:

Bil sam gore na starom gradu, navodno su ispod podrumi ali ja nisam ulaz uspel nači. Da bum iskren nisam se bas ni trudil. Nekak mi je pogled na Dunav bil dovoljna relaksacija.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,238
Ako su zagrepčani i Bandić mogli pojesti onoliko snijega onda bi sigurno i Podravci mogli popiti tulike graševine. Nismo ni mi za hititi. :ppozdrav:
A za pronajti podruma ti ne trebaju ni oči. Moreš žmirečki pratiti duhu i eto te vu podrumu. Samo za to treba dugogodišnja vježba, nejde to preko noći. Normalno, i talent je tu bitan.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,073
Bez Vukovara dan u Slavoniji nebi bil potpun.

Muha izgleda pravi veliku Slavoniju ,,:hahah:a daleko je bilo od Vinkovaca se spustiti još nekih stotinjak km.
Da se popije ona famozna kahva,,,
Ništa vuneni će i daĺje da pase travu,,,

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,676
Zorane, ne znam kak je s vjetrom kod tebe, ali lim bi uz rubove trebal biti privijačen u svaki val, a po duljini ploče u svaku letvu.
Ovo je radna slika. Nisu još svi vijci bili u njemu. To sam stavio zadnju ploču pa sam se onda prebacio na druge lotre i završio šarafljenje. Uz rubove je svaki val i svaka letva usarafljena i još po sredini svaka letva svaki drugi val. Ima više težine vijaka nego lima 😂

Inače letva I kontra letva su udarane ekserima 4.8x120mm, a svi spojevi letve i kontra letve uz rub su uz ekser dobili konstrukcijski vijak 6x180 (znači kroz letvu, kontra, osb ploču i punim profilom roga.

A lim je šarafan vijcima 4cm
Jel budeš to zatvaral ili bude samo krov?

Ovaj lijevi dio gdje je žica. Taj manji krović ide lim samo gornji metar da ne zakisnjava. Veći krov, tu zatvaram sve.

Daska, folija. Kontra letva I lim.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,885
Pa onda zatvori sve... Za cijenu lima, osba i folije, mogel si gupiti jeftiniji sendvič od 3cm.
Mene najviše muči da je sve unutra mokro kad je magla.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,676
Foliju imao cijelu rolu, osb pola imao

Na pilani 46m štafle I 116m letve =125e
Lim s temua, vijci s temua 🤣😂.....2.70e m2 na akciji 😅😀

Više su me došli konstrukcijski vijci, ekseri I drvocid nego komplet konstrukcija.

A neću zatvoriti taj prvi dio do kraja jer mi to služi kao box kad je neko slavlje u dvorištu pa da mi psi ne maltretiraju ljude dok jedu. Ako zatvorim do kraja onda moram razmišljati hoće ih herc jer je cijelo popodne sunce na toj strani. Ovako samo stavim na žicu onu mrežicu protiv sunca i to je to.

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh