- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 7,623
Jesi u podrumu bio?Moj izlet u taj dio ljepe naše je završil Ilokom
Jesi u podrumu bio?Moj izlet u taj dio ljepe naše je završil Ilokom

Muha izgleda pravi veliku Slavoniju ,,
a daleko je bilo od Vinkovaca se spustiti još nekih stotinjak km.Ovo je radna slika. Nisu još svi vijci bili u njemu. To sam stavio zadnju ploču pa sam se onda prebacio na druge lotre i završio šarafljenje. Uz rubove je svaki val i svaka letva usarafljena i još po sredini svaka letva svaki drugi val. Ima više težine vijaka nego lima 😂Zorane, ne znam kak je s vjetrom kod tebe, ali lim bi uz rubove trebal biti privijačen u svaki val, a po duljini ploče u svaku letvu.
Jel budeš to zatvaral ili bude samo krov?
Kaj si lud, kam bi išel, ja kad stanem na pivski čep pušem 1.0, a kaj da u vinski podrum uđem
Zašto su ploče ovako ukoso?Foliju imao cijelu rolu, osb pola imao
Na pilani 46m štafle I 116m letve =125e
Lim s temua, vijci s temua 🤣😂.....2.70e m2 na akciji 😅😀
Više su me došli konstrukcijski vijci, ekseri I drvocid nego komplet konstrukcija.
A neću zatvoriti taj prvi dio do kraja jer mi to služi kao box kad je neko slavlje u dvorištu pa da mi psi ne maltretiraju ljude dok jedu. Ako zatvorim do kraja onda moram razmišljati hoće ih herc jer je cijelo popodne sunce na toj strani. Ovako samo stavim na žicu onu mrežicu protiv sunca i to je to.
Kako misliš ukoso?Zašto su ploče ovako ukoso?
Čavli ne vrijede ništa za vjetar. Da su ne znam koliko, vjetar ih počupa. Moraju biti vijci
Ne slažem se, čavli su zakon! Vratimo se malo u povijest: koliko postotak korištenja vijaka i koliko vjetrom odnešenih krovova.Čavli ne vrijede ništa za vjetar. Da su ne znam koliko, vjetar ih počupa. Moraju biti vijci
NeJel bilo podaskano?
Što ti to znači?Jel bilo podaskano?