• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,444
Interesantno postavljanje. Dali postoje prednosti ili mane?
A ljudi su čudo.
Jel prednost ili mana prosudi sam.

Ja kad bi nametal sve slike koje imam raznih, meni, interesantnih postavljanja koja nisam podjelil sa vama.... imal bi više desetaka ranih slika, raznih smješnih rješenja.
Evo jedna koju sam nema dugo uslikal.
Dal su se iz nekog razloga ljudi tak snašli ili je neko imal nedovršenu viziju, ja neznam. Ali to je tak kak je i radi, ne curi pa ne diramo.

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,986
Ako navoj paše, zašto ne.
Znamo da je prosječam balkanac takav da ima čekić, još jedan veći, i malo veći od ovog većeg, ključ 13 kojeg nikad ne nađe, pa radi sa 14. 17 i 19 koji su još od cara kurta u uporabi, račna ako ima i nasadnih par komada, ali ne 13, 17, 19, šrafcigeri svi izjebani fleksom da za neš drugo posluže. I onda kad nema šuplji šaraf se čudimo.

Kakvih su sve popravaka traktori u mom selu vidjeli, a vjerujem u svakoj selendri da je tako, da mogu pričati, ne bi in vjerovali.

Ljudi još ne znaju da se u trgovini može kupiti nove šarafe, oni kupe traktor i još jedan za dijelove, ne zbog dijelova, nego zbog šarafa, jer sitni navoj se ne pravi, samo ako je za specijalnu primjenu 🤣

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,444
Ja recimo znam da tu nije navoj M14x1.25 i nadam se da nije dugački navoj jer je zašarafljena u kanal kroz koji ide nafta, ako je kratki navoj onda nema brige :ppozdrav:

To ti je gtijač nafte :hahah: :giggle:
To sam ja gazdu zajebaval da gde mu je napajanje i kabel za grijač :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh