Bogami vidi stvarno bila i na mjesecu,,,al nisi mi pričo da se ofarbala,,,prije je bila plavuša,,,a sad je,,gara,,,To ti je zato kaj se nisi dala u šumu dok si mlađa bila
E nesečo moja, nemaš pojma kolko si falela.... a pogotovo objašnjenje koje me kopalo
Ma bila i na mjesecu, kaj ti nisam pričal o tom?
Sječaš se onog aviona nagnutog kad je ono nekam putovala a ti si ga videl? E tak nekak je i put na mjesec izgledal
Ubit sam, a če da najebemo i ti i mi i ja skupa samnom, ali evo slika pa kaj bude bude.
![]()

Bogami vidi stvarno bila i na mjesecu,,,al nisi mi pričo da se ofarbala,,,prije je bila plavuša,,,a sad je,,gara,,,
A joj nebi nam sad bio u koži muha,,,![]()
Kakvi su to radni uvjeti? Bar bi se popišal po kotaču da dezinficiraš mjesto za semering
Zabuši u ovu temuAluminijski cilindar motora. Popucali vijci pri skidanju kape.
Kako izvaditi ostatak osim bušenja?
To vi kaj još imate iz čega pišatiKakvi su to radni uvjeti? Bar bi se popišal po kotaču da dezinficiraš mjesto za semering![]()
TeorijaZabuši u ovu temu
![]()
Izvlakaci polomljenih vijaka
Slomila mi se dva vijka na prvom cilindru ispusne grane i poceo mi fuckat kad se ugrije. Sad bi skinuo granu pa mi ipak treba neki alat za izvlacenje vijaka. Ovo sto gledam po googleu je sve manje vise isto, konus sa kontra navojem i to je to. Bez svrdla, bez nekakvog alata da to svrdlo...poljoprivredni-forum.com