• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,167
To ti je zato kaj se nisi dala u šumu dok si mlađa bila :ROFLMAO:
E nesečo moja, nemaš pojma kolko si falela.... a pogotovo objašnjenje koje me kopalo ;)

Ma bila i na mjesecu, kaj ti nisam pričal o tom?
Sječaš se onog aviona nagnutog kad je ono nekam putovala a ti si ga videl? E tak nekak je i put na mjesec izgledal :hahah:

Ubit sam, a če da najebemo i ti i mi i ja skupa samnom, ali evo slika pa kaj bude bude.

Bogami vidi stvarno bila i na mjesecu,,,al nisi mi pričo da se ofarbala,,,prije je bila plavuša,,,a sad je,,gara,,,
A joj nebi nam sad bio u koži muha,,,:hahah:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,971
Bogami vidi stvarno bila i na mjesecu,,,al nisi mi pričo da se ofarbala,,,prije je bila plavuša,,,a sad je,,gara,,,
A joj nebi nam sad bio u koži muha,,,:hahah:
:ROFLMAO:
Ma oprostila bu ona nama, nismo ni mi njoj bilo tko.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,306
Aluminijski cilindar motora. Popucali vijci pri skidanju kape.
Kako izvaditi ostatak osim bušenja?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,971
Aluminijski cilindar motora. Popucali vijci pri skidanju kape.
Kako izvaditi ostatak osim bušenja?
Zabuši u ovu temu

Kakvi su to radni uvjeti? Bar bi se popišal po kotaču da dezinficiraš mjesto za semering :)
To vi kaj još imate iz čega pišati

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,306
Zabuši u ovu temu
Teorija (y) ali praksa(n)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,971
Ono malo iskustva kaj sam ja imal s problemom kad se aluminij i železo sljube veli da ti imaš zanimljiv problem.
Posto su vijci popucali kod skidanja znači da koji god postupak ti upotrebil, navoja nakon vađenja šarafa nebus imal pa bu trebal helicoil.

Jel bu ta moja praksa za palac dole ili palac gore buš videl sam.
Ja se nadam da bu palac dole

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,807

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,306
Ono malo iskustva kaj sam ja imal s problemom kad se aluminij i železo sljube veli da ti imaš zanimljiv problem.
Posto su vijci popucali kod skidanja znači da koji god postupak ti upotrebil, navoja nakon vađenja šarafa nebus imal pa bu trebal helicoil.
......
MAGom smo zavarili jednu maticu, ali je materijal vijka oslabio i puknuo.
Radi se o cilindru vanjskog motora za čamac, a to znači raskapanje i cilindar na stol stupne bušilice.

Najnoviji postovi

Na vrh