• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,183
Pazi,,baš ako su prve kapi,, to je čisti metil alkohol ,,,doktori kažu da se od toga miže oslijepiti

Posljednje uređivanje od moderatora:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,578
Dobro je, taman široko za kamion. Granje mi celi gornji dio kabine zgulilo. Veli baba ako njezin Fendt ide tu moram i ja. Sreća pa nitko nije tih 8 krvavih km do farme došel ususret. Moraš bager na adresu dostaviti jbg :rolleyes:
43050.jpg 43081.jpg

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,183
Ma šta da pričam,,,položio je iz prve,,bez ikakve štele,,,
Dobar je jest da ima nekih stvari koje ćemo usput rješavati,,konkretno,,hidraulika skakuće,,il su gumice na klipu,najvjerovatnije, il što oko razvodnika hidraulike,,ostalo je sve ok. Mada mi ustvari moj zet,,traži dlaku u jajetu,,i sve što može istjerat će na čistac,,

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,610
Može biti i da je pukla torziona osovina hidraulike. Nedavno je mijenjana na Zetoru 6911 jer su poluge skakutale kada su se spustile do kraja.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,817
Od kojeg voca je krenulo?

Cacanska rana.. 2 puta brao za konzum, onda otresao I pokupio. 2 kotla, nije puno bilo.

Nije čak ni loše za ranu šljivu.. 15 brixa.

Sad sam žutu ukomio, 19 brixa

Najnoviji postovi

Na vrh