• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,317
Ak dojde Muha,onda bum moral brati krumpira i još si stroška donesti sa sobom 🤣🤣🤣

Ja da idem na povrče nik bi mi gusjenica bil :ROFLMAO:

Šef HDZ-a kupio od države 9000 litara domaće rakije. Cijena 2 eura po litri

@zoran89 ovaj je blizu tebe...poznajes?
Kupio po 5e litru...sad ce ju preakirati i prodavati pod svoju?
To sam i ja razmisljal kad sam procital, ali pitanje je kakvu su sve prepecenicu pobrali od ljudi.
Ali matematika postoji čim se on upustil u biznis.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,741
Kakva su to nova vremena došla. Bilo je godina, pamtim ih još, da se crno vino "spilo" do ožujka, pa smo dalje pili samo bijelo.

(Kuhali smo ga kroz zimu, mislim na crno vino, nosili su ga naši mladi na skijanja, s ciljem da ga i tam budu kuhali, ali je njihovo društvo skužilo da ga je šteta kuhati, da im je jako fino ne kuhano.)

A danas, ja sad moram u auto prvo ubaciti minivaš, pa onda u goricama istočiti nepotrošeno crno vino u jednu malu inoxicu, pa z minivašem oprati tu veću...

Tek onda "moremo iti prešati" crveno, dok ga imam kam natakati.

Mislim da je bilo bolje dok je prešanje bačva čekala prazna, e sad dal ga je prošlo leto bilo previše, ili smo mi preslabo pili, to možda ne zna ni "naš alko doktor" @lijeskakc .
Nekaj se ćudno događa u Zagorskom zraku, vina ima pijanci pak ne. Ne stasaju nam nove generacije pravih vinoljubaca, a mi stari smo prešli u kategoriju smeće. ;) :devilish: 🍷
No, i onda ja nebum pil, vražju mater nebum pil... "denes bum ga tak stiskal, kaj mu budu koščice pucale"...
🍷👏

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,741
@Deda Marek naj me prosim te za jezik vleči, prosim te dok sam dober i još ni munjeni, znaš da je v kleti zrak gusti.
Takvi kak si ti, pa ak sam skužil slike i objave, takvi je i @MUHA, takvi su i @Lee Champa, @ZJ, @ROADRUNNER, da ne zmišljavam dalje popis, s'i Vi ste potpomogli uništenje jednoga pravoga, kroničnoga alkoholizma, koji je bil sinonim "pravoga potrošačkoga društva" i ovoga dijela Lijepe naše.
Čast i nivo alkosa, barem deklarativno, proba još malo braniti @lijeskakc ali i on se kak kužim počel jako gubiti između sexa i alkohola, očigledno je pri njemu počel djelovati onaj "muhin poučak" o sexu i skoku z motkom. Lijeski se non stop motaju i motka i kupica i kak da on funkcionera kak stari dobri alkos, zgleda da baš nikak.
Probal bi ja za pokušaj spašavanja alkosa Rayana, žicati za suradnju "ekipu spred Konzuma" uz put, ali hebi ga, Konzuma su im zaprli i oni su nestali z radara uz cestu.
Eto to ste napravili svi Vi, skupa z menom... još bu jena stara tradicija osuđena na odumiranje.
(Morali bumo i mi v Zagorje dopremati kamenje z Dalmacije, da se imamo s čim po glavi tuči, htel sam napisati drogerati, drogirati, vrag mu dal kak se to točno piše, kak se točno i dela, kak se treba šusnuti...)

Najnoviji postovi

Na vrh