@Deda Marek naj me prosim te za jezik vleči, prosim te dok sam dober i još ni munjeni, znaš da je v kleti zrak gusti.
Takvi kak si ti, pa ak sam skužil slike i objave, takvi je i
@MUHA, takvi su i
@Lee Champa,
@ZJ,
@ROADRUNNER, da ne zmišljavam dalje popis, s'i Vi ste potpomogli uništenje jednoga pravoga, kroničnoga alkoholizma, koji je bil sinonim "pravoga potrošačkoga društva" i ovoga dijela Lijepe naše.
Čast i nivo alkosa, barem deklarativno, proba još malo braniti
@lijeskakc ali i on se kak kužim počel jako gubiti između sexa i alkohola, očigledno je pri njemu počel djelovati onaj "muhin poučak" o sexu i skoku z motkom. Lijeski se non stop motaju i motka i kupica i kak da on funkcionera kak stari dobri alkos, zgleda da baš nikak.
Probal bi ja za pokušaj spašavanja alkosa Rayana, žicati za suradnju "ekipu spred Konzuma" uz put, ali hebi ga, Konzuma su im zaprli i oni su nestali z radara uz cestu.
Eto to ste napravili svi Vi, skupa z menom... još bu jena stara tradicija osuđena na odumiranje.
(Morali bumo i mi v Zagorje dopremati kamenje z Dalmacije, da se imamo s čim po glavi tuči, htel sam napisati drogerati, drogirati, vrag mu dal kak se to točno piše, kak se točno i dela, kak se treba šusnuti...)