• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,807
Pa napisao sam da ja nisam vozio, a moj je mozak bio negdje sa strane ;) :ROFLMAO: , a nisam ni tebe uočio, vjerujem da bi tebe prepoznao odmah :ROFLMAO::ppozdrav:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,705
Aaa, ne znam g. @plus , ne znam kakvi odgovor da dam. Ja tu i tam fotku napravim, to je očigledno. Nisam bezgriješan, nisam robot, pijem kavu za vrijeme vožnje, poslušam Rock&roll i jbg.30 let bude skoro kak jašem prostranstvima EU a i šire. Nikad sudara, hvala dragom Bogu.
E sad, neke čudne navike su se uvukle među nas "šofere", to ne poričem. I sam se borim jer vidim da sve ono najbolje kaj sam naučil od starih šofera više ne vrijedi. Nema kolegijalnosti,poštovanja i svatko gleda samo na sebe. Preseravanje na kvadrat.
Ja NIKAD ne držim noge na instrument ploči, to mi je ogavno. Za to bi kaznil vozača ogromnom kaznom. UVIJEK držim razmak i po tome me kolege poznaju. NE tjeram jer često sam van gabarita i treba biti koncentriran kod mimoilaženja, ulaska u k. tokove, raskrižja i sl... Dosta sam fokusiran i na kako smanjiti potrošnju goriva, guma, kočnica, lamele...
I na kraju, ja sam samo mali čovjek koji odgovorno obavlja svoj posel jer sam svjestan da vozim "bombu na kotačima"...
Ali velim, čovjek sam od krvi i mesa, daleko od savršenstva :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh