Upravo se bavim jučer dobivenom opomenom od Hzzo, da im je automatski premalo uplaćeno svaki mjesec ove godine (za suprugu). Pred sobom imam i dokument, njihov otplatni plan, prema kojem joj je do centa točno vršena ustega od mirovine i uplata na Hzzo.
Sad se mi kao građani moramo zamarati i igrati detektiva i istraživati tko negdje nije dobro odradio njihov posao.
Poslali su na poleđini opomene specifikaju naših uplata koje su 100% identične otplatnom planu.
Činjenica je da nisu nikada dostavili drugi otplatni plan nama građanima niti banci, dok su napravili povečanje, ali sad štancaju opomene i prijetnje o raskidu, a trebalo im je da skuže od prvog veljače do prvog listopada. Eto njih mi imamo uhljebljene u javnoj službi na usluzi nama građanima.
Što nam slijedi, put pod noge pa stati u red pred šalter na Hzzo, a sigurno nismo jedini, pa onda u banku i sve to uskladiti, izgladiti, jer eto oni nisu u stanju razmijeniti 7 mjeseci takve podatke. Moram to i radi sebe, iako još moja opomena nije došla, ali bude valjda uskoro.
Opusti se i uživaj 🎶 - ma kak' da ne bi, primi se posla i prvo počisti tuđa sra*a.
Ali ako sad i oni uđu u štrajk za veče plaće obavezno ih podržim.

😡
Nesposobni vladaju našim sudbinama na sve strane.