• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Rasturila tržnicu prijepodne.

Okopala dva reda paprike sa poluautomatskom motikom popodne.

Rekla jedno joj.

Spremila večeru.

I upravo jedem večeru.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
aha johabice a ono preskakanje večere gdje se to zagubilo:icon_rofl:,ma po meni je to bez veze pa cijeli se život svodi više na odricanje ,više se ne opterećujem sa vagom,za manekena nisam, seljak je seljak,ne možeš mu pomoći,nego johabice ova poluautomatska motika el za to treba dozvola ili je to neki usavršeni model,moja mama je imala doma nekakve 2 motike još iz vremena kada sam tjerao kotač po prašini,vjeruj mi svaka je preko kile BILA,pita mene nedavno mama a gdje su te motike,samo sam se nasmijao i rekao da su kod najbližeg otkupljivača željeza,ova današnja Kineska sa drškom za 35 kuna to je alat za nas,pola kile sa limenkom pive,:icon_jook::icon_jook:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma to je ona negdašnja,kakvu si ti u sekundarno unovčio - gore je digneš,dolje sama pada,ti onda malo rukama lijevo - desno,malo naprijed - nazad,povučeš,i opet digneš gore - dole sama pada pa ti njime malo lijevo - desno,naprijed nazad.....:icon_e_wink:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
To nisi smel Ajkula napraviti, ta je mogla za silu i ko sjekira poslužiti, a kad ju je kovač fino poklepal mogel si se i obrijati s njom.
Takvih više nikad nebu

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ajoj Muha,bi se ti začudio čega se još nađe kod mene od tih malo starijih alatki,sve se dadu prebrusiti za obranu i zaštitu,:icon_lol::icon_lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Baš pijem pivu i slušam kako dečki ispod mene na vikendici feštaju,prvo su se telili pa sam mislio da ću morat na intervenciju ali su me ugodno iznenadili,zaigrale su harmonika i gitara,melem za uši.

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Bit če prije da je tebi piva poštelala sluh nego da su oni propjevali .:drink:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@snupy,o koje prijatno iznenađenje - već sam zaboravila da postojiš.

Evo odradila ja plac i danas - nešt se unovčilo,ali ispod očekivanja.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E,i meni duguje sveukupno tisuću petsto kuna. A šta ćeš - možemo biti sretni - znači valjda da nas voli kad nas posječuje. :fiery: :icon_lol:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Kaj je to..niko ništa ne dela? Kaj se neki iz "Međimurja" otišli na krstarenje do Brazila?? jer kod njih stalno kiša..

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Kad je vrijeme ovak nikakvo, praznik je, nis drugo mi ne pada na pamet osim napraviti dobru papicu ....

Prilozi

• kotlovina.jpg
    kotlovina.jpg
    73.5 KB · Pregleda: 96

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
15i4zfc.gif

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kaj je to..niko ništa ne dela? Kaj se neki iz "Međimurja" otišli na krstarenje do Brazila?? jer kod njih stalno kiša..

Evo,sad ću,sad ću....

prvo režem špage - ajd dojdi,trebam jednog od blizu dva metra - baš bi pasao.

Onda berem male krastavce.Onda berem velke krastavce.Onda pletem krastavce na mrežu,Onda berem paprike.Onda muž bere paradajze,a prije toga on veže špage - jer znam da ti nebuš došel.A onda bude već noć i ja budem tako umorna kaj neću imati volje leći u kadu punu vruće vode.Materemi,budem imala - za to uvijek imam volje.Sam mi ponekada snage fali.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas sam uživao u čarima čupanja divljeg sirka,3 sati prirodne tjelovježbe,neprocjenjivo,tko bi lud nakon ovoga dao Renati Sopek novce za ona njena pretezanja na DVD-u,večeras išao na jedan razgovor za jedan stalni posao,kriza je opasno zagrizla i uzima se što je u ponudi

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
danas se išlo naručiti knjige za klince,što bi rekao Krule,ma neka idu u P.M. pa kao da budu sa zlatnom niti uvezene što su skupe:fiery::fiery:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Vadio se krumpir,malo je gnjecavo ali zna se razlog,bio neki tzv.kupac ali ništa od trgovine jer ne može biti baš po njegovoj zadnjoj,evo večeras se čulo malo brzoglasom sa jednom forumašicom koja ima gadne nesreće sa munjama i gromovima,ujedno joj želim što brži popravak kvarova

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh