• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,312
Danas se radlio cijelo dan... kosilo se sa trimerom ispod žice kod ograđenog kukuruza i konačno smo završili svih 18 rali :) što imamo kukuruza. I sad sam došao sa košnje otave nekih 2-3 kj. sam pokosio.... Sutra je u planu ići u žetvu, ali budemo vidjeli kako bude išlo....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,816
Baš mi je svega dosta.Sanjam o zelenoj dubokoj šumi,lišće šušti,pleše na laganom povjetarcu,a ja hodam,hodam,hodam....i ne zalutam.
icon_redface.gif
Idem i ja, idem i ja ...........

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=mEo3z6HJnjg[/YT]

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Bolje nemoj samnom,kolko me orijentacija služi,izaći ćemo u brazilskoj prašumi.:mur::icon_weed:

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Što smo radili danas....... vele ljudi da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće i slažem se...... badave ti sve ako nemaš sreće...
Što smo radili danas......došli do zaključka da je sezona povrća završena..... 88 mm kiše u jednom danu, a kiša je padal tri dana, u tako dvije ture u dva tjedna...... na 2 ha nema žive biljke, osim trave........ voda još leži, žabe skaču, samo fale krokodili za potpuni doživljaj..... sutra zadnji dan placa.....odjava stolova skladišta....... uhhhhhh

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E moj zoki.Šta da ti velim.Žao mi je,pogotovo mi je žao jer znam sa koliko si entuzijazma ušao u ovu sezonu.Znaš da znam i sve ostalo i zbog toga mi je još više žao.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Zato treba sve radit u Lijepoj Našoj da bi preživio..moj dan..izružđeno dve tone kuruze, čardak spreman za novi kukuruz, izbalirano 100 bala sjena, pola sata horizontalnog odmora, odvezene dve cisterne iz septičke, te izbalirano još 177 bala sjena. Za usluge zarađeno 450 kuna bez amortizacije tak da se da preživit...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Hm,plac,ma bem ti plac - jučer nisam prodala male krastavce pa ih nisam niti brala - e sada su oni fino prerasli i ima više druge i ostale žlj klase nego prve,a danas sam prodala i prekjučerašnje i prekprekjučerašnje,i jučerašnje a bila bih još i jučer nabrane da sam ih nabrala,ali pamet blentava,revolt dok mene strefi to je za nevidjeti bolje pa ću tako fino imati jebadu sa današnjima i sutrašnjima u ponedeljak.
A oni prestari bi se bili prodali na vrijeme da sam bila malo fleksibilnija - a nisam - to mene ulovi i ja pobenavim načisto i onda od trgovine ništ.Ma došao meni jedan fini gospodin neki dan i pitao pošto mali.Osam kuna velim ja,a pita on - pošto naviše.Sedam velim ja,a on me pogleda ko da sam mu nokte bez anestezije isčupala,glasom u kom je bilo i ljutnje i podcjenjivačkog elementa - e,to,taj podcjenjivački ton,to je meni diglo živac dok je on izgovarao ono svoje - hoćeš po šest - ebote,prvo ne veli se oćeš po šest nego oćete po šest,pa nismo skupa mi moju Tigru pasli kojoj je susjed lanca zel jer sam je pasla po njegovoj sjenokoši,to,dok sam bila mala,a drugo,da je fino,uz smiješak,ma i bez smiješka,ali pristojno pitao - jel može po šest - ja bih po šest bila i dala.Jer ako ih do pol dvanaest nisam mogla prodati po osam,nebih ih niti do dvanaest mogla više nekome utrpati niti po pet. A kamoli šest. Ali ne.On me morao gledati ko zadnje smeće.Pa sam ja fino,uz nacrtani smiješak od uha do uha rekla jedno ledeno ne - nema šanse.A znala sam je da da ih nakon toga mogu samo baciti,ali ja sam ih bila spremna i baciti i još toliko kuna strgati i u smeće baciti,ali krastavce on od mene dobiti neće.I tako ošo on,meni krastavci ostali,danas sam te bacila jer su već bili prestari za nekome utopiti,ali ne žalim. Osjećam neko sadističko zadovoljstvo što mu nisam dala.Još i danas. :(giggle): Koji sam ja bedak.:icon_weed:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Prvo šta nisam radila danas - nisam išla na plac - ček da nađem smajlič da pokažem veselje - e,evo,vidi me -
jumpy.gif
jumpy.gif
jumpy.gif

Sad što jesam radila danas - oprala prozore,oprala zavjese,objesila zavjese na prozore.Bila u Sloveniji,kupila avramovo ulje i još nešt avramovo,i nešto drugo još,pojela mufin i pol,bijelog grožđa pol kile i od pol kile pol,a sad ću se još dati u čiščenje vitrine i ladica kuhinjskih ormara.Je,i u hodniku sam dvadesetak pauka deložirala i nemilosrdno ali sa grižnjom savjesti i težinom u duši razorila im boravište jednom plavobijelorozom peruškom.Ups i gnjezdo osa na vanjskog prozoru isto tako - uh što su bile ljute - što su me grdo gledale i zujile mi oko glave i cijele mene - zaključila sam da je odstupna taktika najbolje rješenje pa sam se nanaglo povukla u hodnik i pred nosom im zalupila vrata.Drznice.One budu mene......Kad me zadnji puta jedna ulovila završila sam na hitnoj sa pikom v ruku i vrit i deset dana dimidrila oralno jedanput dnevno.I gušenje i drhtavica dvije i pol ure uz to.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ja sam mijenjal dize nisam završil jer pušta na povratu (bit će sutra uz umnu pomoč od Muhača) a sad se sjetih kad me grizla osa za guzu bili kod mene Muhač femili čerupali se pilići a ja sa rupom viška no nakon pola sata meni ubod prođe .

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Neka,ne diram više niti da se neznam kak uprljaju.to se ja spremam za Veliku Gospu.A budem napravila gostima fini ručak pa nebudu imali vremena gledati u prozore.A pošto kćer i EPMBZ dolaze u četvrtak kano,a u petak rano idu za Budimpeštu,nemoram niti brisati prašinu sa najgornje police.Eboga dvametraša,zboh njega uvijek plazim po lojtri i stolcima dok dolaze,jer taj sve vidi.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,312
Radilo se od ranog jutra. Jutros smo istrpali 8 t tritikala na svinjac i nakon toga otac je otišao žeti, a ja sam išao grabiti otavu. I tako žetvu privodimo kraju sutra bi trebali biti gotovo ostalo je još 3.5kj.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
danas sam konačno riješio dopunsko osiguranje,dao krv i na kraju me konobar zahebe i donese hladni Pan umjesto Radlera,strijela ga božja šljopila

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ne zazivaj strele božje,veš sam ih se naužila.

Od sveg danas kaj sam napravila je najbitnije ovo - rekla sm jedno uzrujano - kvragu.Zašt?zato kaj me sinoč - ili preksinoć?ma da me ubiš ne mogu sto posto tvrditi - al ugrizla me muha,ja da joj je život nasilno oduzet,ali uspjela je napraviti svoje - evo,gledam,crvenilo mi se lijepo širi,svrbi naravno,i to bude sada završilo ko pred neku godinu - sto posto budem već za dva dana išla doktorki jer sam dobila boreliozu.Sad čekam da počne plaviti,a onda me bu uhvatila panika i išla si bum po antibiotik.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
budemo mi johabice odplesali jedan indijanski tam tam ,da se te munje rasele izvan Belice,mislim da su vam dosta nevolja i problema navukle a nažalost i kunica uzele,fala bogu što ja nemam problema sa tim ubodima,,mene su jednom dva stršljena opičila u jednom danu,crkli su u teškim mukama,ah zaboravio sam,nadam se da ovdje nema ovih jako zeleno nastrojenih,zatamanio sam danas zmiju u livadi,gmizavu joj sreću ,a najmanja mi kći bila u livadi,bila je baš dobra poslastica za domaću rodu

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh