• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

fordson

Član
Tu od
16 Kol 2011
Poruka
113
radilo se danas u nedjelju, nesto i jučer, vrijeme donekle posluzilo teren je katastrofa nakon nadolazećih kiša nema šanse da se više išta može dovesti....

1409516871-960-x-540px-10656650_10203553161763100_1178164663_n.jpg

1409516920-960-x-540px-10656419_10203553161363090_487783275_n.jpg

1409516957-960-x-540px-10637730_10203553253685398_1518632757_n.jpg

1409517005-960-x-540px-10668604_10203553254205411_1427796491_n.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Steta bi bilo da se ne pohvalim ovom delicijom....
Gde si ih samo nanjušil :icon_scratch:

Pazi da ovakve ne počneš ubirati :icon_wink:

gej+test.jpg

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Dan je krasno krenuo....ako tako nastavi, bude show...

Ruknul je grom u susjedovu kuću i spalil mu cjelu telefoniju...to ga Bog kažnjava što nije platil račun za interenet na vrijeme pa se ja morao prikopčat wirelesom na drugog susjeda..... to me zbudilo, ta strka....

Odem do pekare po burek sa mesom, baš je trebao prijati....dođem kući on kisel....valjda jučerašnji pa samo podgrijan...... i onda još bacim pogled na rijeku Odru, a ona fino narasla i stoji...... tako je proljetos stajala dva dana, pa krneula uzvodno.... e onda smo hebali ježa kada ona krene uzvodno....

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Eeeeee,ajmo,tuš,malo šminkice,pudera.parfema.....tak da budem lijepa - šta malo kemije može napraviti od žene,to je za nepovjerovati!!!.
Slijedi mi prekrasan dan - od ve do ve - i vraćam se tkoznakad.Samo me kiša može omesti.Nebu valjda jer me janjetina popodne čeka tam gdje je u ovaj dan svake godine potovarim .Uh kak sam bedasta.Jedna dama se ne izražava tak po seljački.Ajmo ovako - gricnuti ću janjetinu kod ličanina,najbolju na svijetu,ne sjećam se u zadnjih desetak godina da je omanula.Mogu ja to i još lijepše reći - na kasni ručak budem otišla u Ludbreg ispod šatora na finu janjetinu sa ražnja.A ako to iskommbiniram u još lijepše opisno formuliranoj rečenici,muhač bu mi opet rekel da se ponašam ko pijana miljarderka.E pa muhač,ništ od toga - baš za inat tebi nebum više rekla ništ.(samo malo pitanjce - jedu li dame prstima? :icon_rolleyes:)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Možeš ti i ustima, slobodno .
Samo nek je brada masna i trbuščić sretan

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Nemoj a bude brada masna..... jesi pročital prvu rečenicu kaj je napisala...bu se presijavala..... i ja stvarno ne razumijem kako Jo može jesti tako milu životinjicu koja je nekada po livadi hodala..... kako joj nije žao, kako joj srce ne plače kada jede maloga Janka..... BEZ NAS!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ajoj , samo tuširanje i sex i onda podapiranje ..sreča da nemam krave jer bi tulile cijeli dan

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Nemoj a bude brada masna..... jesi pročital prvu rečenicu kaj je napisala...bu se presijavala..... i ja stvarno ne razumijem kako Jo može jesti tako milu životinjicu koja je nekada po livadi hodala..... kako joj nije žao, kako joj srce ne plače kada jede maloga Janka..... BEZ NAS!
Mene strah da onaj vrganj ne popusti pod teretom ....
Upravo to, bez nas :(handshake):

ajoj , samo tuširanje i sex i onda podapiranje ..sreča da nemam krave jer bi tulile cijeli dan
A jadan :=:)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529

Ebote zoki,jesi mi kletvu bacio.Znaš kaj mali,i bolje ti je da se ne sretneš samnom.Sad si gotov - stani mirno sa nogom naprijed da ti nagazim prste - i tako mi došli u Gudovec,a ono od parkinga ništa nama pred nosom,pa se vozikaj nakolo - ajd,bilo sreće pa smo petstotinjak metara dalje našli jedno dvorište,dala ja dvadeseticu i utrpali auto.E,onda bilo sreće - na blagajni red od dvijestotinjak ljudi bio,a velim ja mužu svome - ajmo mi na onu sa druge strane.I ošli.Kad tamo - petnaestak ljudi,ali radila cura natanane,pa sam se ja počela natanane i živcirati.Pa mene pogledo jedan fini srednjevječno mladi gospodin i milo mi rekao - izvolite gospođo isprjed mene - uz jedan krasan osmijeh i lagani naklon. Eh.I tako ja uzela karte na brzinu,a tamo u sajmu, u sredini,kod balona već nas čekao...... e,to budem kasnije rekla tam u temi dogodovština, - uglavnom dobila sam dvije puse normalne i jednu cmok pusu,a kasnije još dvije normane od nekog drugog.....hehe.....

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Jo, znaš i sama da kada sam se ja rodio odmah je nestalo struje na nebu i nisam mogao dobiti svoju sretnu zvijezdu, ma ni nesretnu....... vele da je grmilo i sijevalo kao apokalipsa i da je nestalo struje u bolnici, za ozbiljno...... tak da ja sam ti rođeni baksuz.....

ja kada zacopram nekoga, gotovo je, nema tu više pomoči...osim jedne......

pružam i obje noge ako ja mogu stati na tvoju, samo jednu, bude dosta, imam u pol više kila neg ti, i ja nemam blagdanski višak, nego cjelogodišnji inventarski......

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nebrini,ja sam vječiti optimist.Ona dva zubiča sa kojima sam se rodila su mi dala sve što u životu treba - smiješak na licu i toplinu u duši.Ima toga uvrh glave i za tebe.

Ti bi meni nogicu nagazil.Ajd.Ali nešt moraš prije znati.Nikad nije mali miš pod veklim kupom krepal.:icon_razz:Ali kad miš gricne,šteta može biti velika......:icon_fU:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ovo moram reći - ma nemogu vjerovati - gledam ja usput dnevnik i šta čujem - najbolja krava na sajmu u Gudovcu je bila simentalka Sonja.Tko joj dade takvo ime.Eboga.:icon_scratch::icon_e_surprised:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Danas nisam išla na plac.Loše se osjećam.Sva nekako za u smeće me baciti. Išao muž.
Oprala dvije perilice rublja.
Kod susjede popila kapučino.
Zgazila tri smeđa puža.Teška srca,ali me izluđuju.
Skuhala ručak.
Pospremila kuću nisam,a mogla sam,ali nisam mogla.Umorna sam.
Pobrala ujutro nešt malih krastavaca - ,malo ih bilo.
Dala Nini pečenu glavu od odojka koju smo joj jučer u Ludbregu kupili - jednu je pojela jučer,jednu danas.Evo je sada zadovoljno spava tu do mojih nogu.
Macama dala konzervu - bile su dobre,danas miša nisu donjele u kuću.
Visjela na kompu,našla jednu dobru papriku i jedan paradajz koji budem uzela sa saditi na proljeće.
A sad idem skuhati si kapučino jer sam još uvijek sva u k.....a moram si nabrati robe za sutra.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
To je ružno.
Iako,ako mi ponudiš vruće zreske ja to mišljenje mogu i promjeniti.:icon_wink:.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Ono kaj ostane kad se potplati za cipele kroje :(angel)::(angel):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma kako neznaš - kakav si ti to seljak - to je kuhni špeh,.zapravo ono meso med špehom.Onda si ja to meso izrežem i onako,još vruće,neosoljeno,jedem.Redovito mi je nakon toga mučnina u želucu,ali boli mene briga - važan je užitak dok traje.Poslije - kak je -je.:cool2:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh