• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Plac,plac,plac,plac.....malo smijeha,malo smijeha,malo živaca.U kontinuitetu,pomješano....ma zapravo uopće nie loše.Osim dok mi ne dopizdi pa mi se uopće neda ići.

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A sam nabrala si roge i paradajzarice i krastavaca što nisam jučer stigla.Pa ću sada na plac.A tako mi se neda - sada bih se najradije u krevetu okrenula na drugi bok.Ma nebih - spavam na lievom,pa ako se okernem na desni ,nevalja.Ja lijevak,pa bude ispalo da sam sva lijeva.:icon_razz::icon_razz::icon_razz:
Ma vidime kak sam dobre volje - :icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ovo moram reći - ovo je prestrašno.Donjela je Čupka opet živoga miša donjela u blagavaonu,igrala se sa njim,miš cikutao,trčao simo-tamo,i fino otrčao iza vitrine.I sada lijepo tamo,ili bogtepitaj gdje već sada caruje.Već sam sva izluđena sa tim miševima.Više ih i ne brojim,samo,do sada smo ipak uspijevali sve ih poloviti prije neg su zbrisali,ovaj je slobodan.Budem ih zatvorila sada u kuću,obje,i pseto,i dok se vratimo ak miš nebude ulovljen,neko bude napiknut vrit tak kaj bude zapamtil da se miševi ne unose u kuću.

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Posudim ji ta svoju Sivku, ta lovi sve što se kreće, od miševa, vrabaca, jednog goluba, male vrane, pilića.... možda i Ninči završi kao gablec za Sivku.... odličan lovac...ali ima jendu veliku manu... ufff

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Zokii kad ćeš skinuti tog okupanog i obješenog pa da uz pomoč temperature i mirodija počastiš pridošle ????

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Steta bi bilo da se ne pohvalim ovom delicijom....

Prilozi

• 2014-08-31 16.01.08.jpg
    2014-08-31 16.01.08.jpg
    59 KB · Pregleda: 54
  • 2014-08-31 16.01.35.jpg
    2014-08-31 16.01.35.jpg
    60 KB · Pregleda: 51

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
@puknuti .... da te nema.... trebalo bi te izmislit ovdje :icon_super:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
je... i to grdo cim sam ovo natipkal:(talk):
Gladam postove i svugde te ima ko grbavih drva u sumi.....:(hi):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Evo se vratila ja iz Koprivnice,još sam pod dojmom renesansnih impresija.Zaista lijepo i ugodno provedeno popodne,
Miš ulovljen,krepan,sav nekako mokar,ko da ga se prožvakalo.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pa lijepo je bilo u renesansi ja sam bil do 19 sati .

I mi smo bili do paljenja svjetiljki,a onda je ipak prevladao umor pa smo se pokupili kući.A i vol sa ražnja,gulaš i nekakvi kolači su nas utromili.
Nemogu vjerivati -u tolikoj masi ljudi sreli smo samo troje poznanika.Ne,četvero.Ipak malo.
Sretan si kaj te ne poznajem,da smo se sreli,popila bih na tvoj račun čašu mineralne.Ma zamisli,opet bilo ledenog čaja ko u priči, ma isti Gudovec proljetos, a ja to teško pijem,pa sam srknula litru mineralne.

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Zokii kad ćeš skinuti tog okupanog i obješenog pa da uz pomoč temperature i mirodija počastiš pridošle ????

Evo promjenio avatr.... jeftinije mi skinuti avatar nego onoga sa slike..... a da ti od mirodija srce zašteka, eto mene u čorki....za to bolje mir...

Steta bi bilo da se ne pohvalim ovom delicijom....

Zaista su ukusne.... Kada ponovno nabereš eto mene opet na degustaciju...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh