Još jedan odrađeni dan na placu,zanimljivo je bilo - najprije smo se nasmijali svi skupa - ispričala ja kako smo se muž i ja uspjeli posvađati od kuće do placa - u tih sedam minuta vožnje sve dobro zapravo prođe,ali one zadnje dvije minute vožnje uvijek nešt zbrljamo,i riječ po riječ sve ode kvragu.Kritične su to minutice,materemi,već sam milion puta rekla sebi - ma daj već jednom ušuti dok ulazimo u raskršće kod raifesen banke i sve bu dobro prošlo,al ko za vraga ja pričam i pričam i pričam - i onda šlus.Ebajga.Al dobro,napravim ja od toga smijuriju poslije i sve dobro završi.
I tako meni danas došao @bhorv, ej čovječe,nosi on meni kapučino u šalici i još vruči kroasan od čokolade!!!!!. Hvala dečko,bio je fin,što sam ga gricnula,onak toplog i zalila usput,samo da si došao nešto kasnije,tam oko podneva,da se napričamo - bila najveća gužva u poslu - petak - mušterije navrle ko da će mi ponestati robe......Baš mi žao što si ostao tako kratko - ma evo,tko me posjeti na tržnici sam da se zna - od dvanaest do jedan ja lovim tamo zjake i vremena za priču imam ko u priči....i nema zime - pijem ja kapučino i u podne......hehe......