• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Hojla društvo,evo mene laganini,dopodne sam vozio jedan dio klinaca u grad po još neke odjevne predmete za školu,nisam imao veze sa njima oko izbora,fino mi legao pravi sladoled od punča i dobraaa kremšnita,popodne malo duhovnog odmora sa traktorom i plugom:drink::drink::drink:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ja ne znamn jel se to smije ovdje pisat ali danas me žena tak z...ala da mi još sad trnu zubi

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
nisi valjda našao zlatnik u pecivu,ako jesi a možeš malo izdržati

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ko i obično,kasnila sam jutros na plac,ali u ponedeljak ionako trgovina kasno počinje pa nije bitno.
Iznenađujuče se dobro prodaje ovih dana povrće.prodano skoro pa sve,čak i crvena babura što mi je u subotu ostala neprodana.
Sad budem malo muža pošpotala jer mi nije spremil robu za sutra a moramo Ninicu opet voziti doktoru jer joj šapa nije izlječana da kraja - upala se ponovila i izgleda da ćemo opet morati voziti je nekoliko dana na injekcije.Sva joj je isponova naotečena,gnojna i plavocrvena.
U subotu sam našla i pokupila jedno malecko napušteno mače.Nitko ga neće uzeti u udomljenje.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma svakako,dvanaest kuna sam ga u subotu jer si nisam mogla dozvoliti da mi preko vikenda ostane - a od prošlog tjedna sam ga na petnaest.Ma znaš šta,ima tu caka - mogla bih ga ja stalno na petnaest,ali sada malo jebajem šiptiča i ove prekupce - njima bi pasalo petnaest zbog nabavne cijene,ali ja ga imam dosta pa im ne želim dozvoliti da rade.Oni su mene zezali dok sam počela raditi na placu sa cijenom - e,sada zijevaju dok ja prodajem.a meni više tih nekoliko kuna razlike ne znače ništa,iako je to na količinu dobra para.malo ih učim reda - rekla sam im davno - dok se ja počnem zaebavati,popušit će oni pošteno.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E pa ovako - nabrala sam baburu,rogu za sutra u jednom plasteniku - tu sam se jučer lijepo iživcirala dok sam skužila da mi je roga pobrana tamo gdje je ja nisam brala.Počastila sam noćne posjetioce grdim mislima sa završnim p...vam m.......
I u drugom sa rogom isti slučaj,i tu sam odradila ,ali na glas jednu p---vam m....,a danas sam to isto izdeklamirala i u paradajzerici.U prvoj trečini redova je bilo sve normalno,a dalje nisam imala šta brati.Nakon toga nisam rekla ništa osim jednog u vražju mater.I gledala sam gole stabljike paprike ko telac u vrata i pitala se kako neko može ulaziti u plastenike koji su doslovno ,ali doslovno u ograđenom dvorištu.Više se nemam volje niti ljutiti,ali mogla bih prebiti nekoga.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
To su paraziti ,koje treba tamaniti zato se na mjestima eto nudi paprika po 3 kune,barem kod naših obojanih povrtlara,nažalost johabice da mi onaj živčani inspektor nije prije neku godinu odnio one upaljače od protupješačke mine,postavili bi mi njih po plasteniku onako u nekoliko posuda sa bojom ,al bi se našao lopov sa prstima u paprici,budem ja sada bacio njemu malo coprija,ide mi to :(devil)::(devil)::(devil):

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
Kupiti i postaviti lovačku kameru a onda iznenađenje,nikad ne bi rekli da bi on ili oni....

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Postavil sam kamere razlog krađa goriva i imam snimku KUPCA ali snimak se prizna na sudu no kako kamere ni je postavila ovlaštena osoba moral bi platiti kaznu zbog neovlaštenog snimanja i postavljanja kamera iako su u mojem dvorištu . Tako mi objasnili ovlašteni službenici .:icon_scratch:

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
Ne mora to ići na sud,dovoljno je da znaš tko te pravi budalom i dati mu do znanja da znaš,obično to budu nemalo kućni prijatelji i ljudi za koje nikad ne bi pomislio da bi se time bavili.Ja bih im nabrao i donio na vrata paprike da se ne lome po noći.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
u mom kraju nestaje gorivo iz traktora,kardani,kokosi,svinje... vec dugo je opsadno stanje, selima i poljima prolaze vidno izraubani auti KC i ČK registracija (zna se da su to brazilci), oni sve nanjuše,sve vide i znaju. ne pomazu ni ograde ni psi. moze biti da kradu domaci ljudi, ali ja vecinom sumnjam na pridošlice.
na povrcu vec par godina nisam primijetio nekih šteta, ocito im se neda gacati po blatu i hraniti komarce, ima po dvoristima finije robe za maznuti. policija uredno ne radi svoj posao, bas sam neki dan vidio kako su pajkani mahali kroz prozor auta grupici cigana na cesti, bilo ih je šest komada na dva bicikla. a meni su 100m od kuce naplatili 500kn zbog nenosenja prsluka...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Već deset dana vozim pseto na injekcije. i sutra moram.Kad bude ovo završilo.....sam da je izliječe.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
@Gogo..lažeš kak "brazilac" kazna za nenošenje prsluka je 300 kuna..

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Daj @bhorv,kaj tak pričaš - možda je dečko krupniji pa mu treba prsluk i trifrtalji.To je onda petsto kuna.
Ti pa baš ništ ne razmišljaš.

jel tako @gogo? :(hi):

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
da,fakat,bilo je 300kn. Moj bed.Ne znam otkud mi jos 200kn viska. Ali poanta je bitna. I ako sam fulal cifru,tak grub pristup ne treba,makar su to vasi kolege u pitanju.
@Jo- od prsluka koji stane na mene moze se skrojit cerada za auto bez brige! :)

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
ma nije bas tak,ali nakupi se materijala na 190cm visine,i 110kg. :)
on je nizi i slabiji,mozda ima par kila vise nego nekad,ali tu je negdje...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Evo i danas Nina bila kod doktora - šesta injekcija ovaj tjedan - zapravo sveukupno dvanaest,a i sutra mora ići.Ta noga nikako da prođe.Četiri dana smo je prošli tjedan vozili - osam injekcija onda dobila,a neće to njoj niti sutra biti dobro.Šta da radim - gnojnu upalu šape ima, već smo nervozni što to nikako da prođe.

Evo srčem kapučino i čekam da mi se kiselina digne,a onda budem opet proklinjala kapučino i bleantavu pamet što me napelja da pijem kapučino.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh