• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Jo, bez brige, slobodno ti gurni nogu na peron, pa kada ja tebi nagazim nogu hihihiihih.. možeš birati i kojom osovinom....

Hvala ljudovi na čestitkama....

Netko je pitao o kojem se poslu radi, firma Krstić i ja kao Miško za volanom ;)

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Duge ture, vozi se cijela Hrvatska, BiH, SLovenija, Austrija, Švicarska, Njemačka, Italija, Francuska.... kako koga što zapadne i koliko je tko dugo tamo i koliko je sposoban...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Mi danas vrata pstavili na garazu

e3da294cc19fc1ec3d0022b17531ebee.jpg

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas se dobrano nakislo,u jutro dok se hranilo krave,poslije doručka se vozile bale u sred sela jer su danas tovarili kamion za Slavoniju,pokislo se dok se išlo po ljulj zeleni i popodnevo hranjenje,dobro što sam debelokožac pa me zaobilazi prehlada,ah da bilo se danas kod forumaša Matkovića na pokusu Pioneer hibrida ali kukuruzi su preživjeli,jedino je stradao prasac i određena količina tekućine,pozdrav njegovoj obitelji i našem Nikoli 75:drink::drink:

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Što smo radili....doduše jućer..ali nema veze..... oderali Johabicu i Johabija za pijaču.....

I ljudi netrebate se bojati Johabice, nije ona tak strašna kao na forumu... ne gazi po prstima, samo malo grize.....ali sve je to ok... hehe

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
I ljudi netrebate se bojati Johabice, nije ona tak strašna kao na forumu... ne gazi po prstima, samo malo grize.....ali sve je to ok... hehe

Nekak me brine svi koji upoznaju Johabicu kaže nebojte se nje da ni je po onoj ako ne kažeš tako dobiti ćeš ovako :mur::icon_eyes:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Ali Johabice nema na forumu od tog vašeg jučerašnjeg susreta :icon_scratch::icon_scratch:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,770
Danas sam bio na safariju, nije slon ali je fazan. Nemojte se brinuti nisam ga uspio uloviti.

2hlyXAh.jpg

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Što smo radili....doduše jućer..ali nema veze..... oderali Johabicu i Johabija za pijaču.....

Malecki,jesi osto živ?
Kolko sam te zagrlila,mislila sam da si ostao bez zraka.

Obećala sam ti da te neću metnut na forum,ali sada gledam slike - budem onu di te davim,a lice ti se ne vidi.
Mora doći sin,nešto sa fotobuketom ošlo vragu......
A meni monitor preksinoć krepao. Ali evo me.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
A meni monitor preksinoć krepao. Ali evo me.
Pa nije tastatura, mogla si pisati :icon_rofl:
Joj, joj, opet ista priča, a ja sam več cveče kupil. A ništ, da mi nebuš dužna pokloniš mi taj neispravni monitor za djelove :eek::

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
No problemo mafiozo.Dođi si po njega,dobiš ga za dva smiješka na licu,ali postoji jedan uvjet - moraš pojest ručak od gljiva.:icon_mrgreen::(giggle):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Jedan sam ti več podaril, upravo čitajuči ovaj post, a jedan danas oko 10 sati. Znače oni koji pročitaju kaj to znači :(happy)::(happy):
Znači oba su pala

Još su ostale samo gljive upitne :(sweat)::(sweat):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Hehe.....da mi samo možeš vidjeti podli smiješak na licu.....:icon_weed:

Kada ćeš doći na ručak? Danas sam napravila dva lijepa nadgrobna aranžmana.
Ostalo mi nešto cvijeća, zalenila,,dvije spužve, dvije mrežice.....taman......:(hi)::(hi)::(hi):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Dojdem ja, ali na prolječe. Oni aranžmani kakve si mi ovo prolječe poklonila, a kasnije i poslala su meni ljepši od jesenskih :(hi):

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh