• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Malecki,jesi osto živ?
Kolko sam te zagrlila,mislila sam da si ostao bez zraka.

Obećala sam ti da te neću metnut na forum,ali sada gledam slike - budem onu di te davim,a lice ti se ne vidi.
Mora doći sin,nešto sa fotobuketom ošlo vragu......
A meni monitor preksinoć krepao. Ali evo me.

nemoj nikaj metati na forum..ionak sam već na potjernici kao billi the kid...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Sve sam na placu prodala - ostalo mi ze tri kile paprike samo, malo jako mekanog paradajza - njega sam dala jednoj znanici nek ga iskoristi u kuhinji, popila sa njom kapučino u kafiču, nabrala robe za sutra,eeee,sada kuham jedan pureči batak od kile - bude juhica i batak - ak me vlovi prepečen, ak me ne vlovi samo kuhan. :icon_mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ali kuharica :(giggle):
w0pds7.jpg

2mpn6dx.gif

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
I onda se ljudi pitaju zašto sam ja uobražena.
Pa kako neću biti kad me željkič stalno hvali - i javno i na pp.
@željkič - pusek na nosek.:(giggle):

@emtac - sad si gotov.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Fala bogu denes sam ne moral kuhati veceru,kolega Mihael je slozil gulesa pa me pozval , na to tri gemista i evo ve lutam po forumima.Cujte nije tak krasno v tudjini kak si neko misli jos ktomu bez familije a i krcme so ne fal kak domaj.:icon_winkle:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
@Moje saučešće Hotela..bil sam jednom u Gracu s kolegom u njegovom stanu, dok je tam delal...jad i bijeda..konzerve..sendvić..pa ponovo..rekel sam mu..ja nebih tu delal da plačaju u zlatu.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ribolov za pamćenje - ribu loviš, jeger pečeš....:(giggle)::(giggle)::(giggle):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
3 sata sam potrošio na šetnju od jednih vrata do drugih ,konačno riješenje ,još minimalno 1 sat sutra,sada popodne se bilo kod zubara,čupao je nekakvi polu raspadnuti zub,joj vidio sam male zelene

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Bilo u planu odraditi pet radnih sati u podrumu.
Ali....
Ma skuhala ručak - neki grašak sa mesom,krastavci sa vrhnjem na salatu.

Danas sam prvi puta u životu jela mušmule.Onako,baš zrele,sviježe,netom sa stabla ubrane.Prejela se,ne jela.

Sutra idem opet susjedi onako,kao ja njoj odnesem paprike,pa pitam - a šta misliš napraviti sa onim mušmulama - već su ti sve mekane,to bi se trebalo na brzinu nešt poduzeti....zna mala znaje kako doći do njih,hehe.....:(giggle)::(giggle)::(giggle):

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
E zemljakinje paseju ti musmule,da te nesu malo omamile.Evo ja malo prije ispratil moju makinu,disla moja limuzina mort se drugo leto vruhneju neki penezi pa bu druga.:=:)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kaj se sekieraš,ti delaš v strajski zemli,čudaj zasljužiš i kupil boš si makino kaj ti pamet postoji.Ve ti auto ionak na tre,došel bo snieg - ve nam treba sam jadna karnička i brieg i peljali bumo se kaj bo zvrndalo zanami.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ma nek padne i pol metra,zelje je v lagvu ,dost graha i bozje kaplice (jest da je noja ali smo dobro vino naprajli)kalampera a denes sam sunku i speka del v rasol,drva spremna i lopate za sneg kaj oces vec.ps a evriji kaj blata v pustinji:drink:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ruknes tri litraka moje otele(direktora,samarnice ili ti noje) i isal bus ravno se bus nasel a trezni bedaki ti sam v krug hodiju.:drink:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh