• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
di si jarane,rano ti za pisat........ja ću vjerojatno brzo na spavanje,umoran sam ko pas.....napravio 400-500 km danas u firmi,došo kuči sjeo u traktor i u polje...sad mi je već dosta a ujutro rano ponovo....:icon_mrgreen:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Ja mljeo kukuruz za stoku, bio bijel ko pekar, malo me kiša zezala, i sutra u nove pobjede, sutra je novi dan.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Sve sam radila, a najmanje spavala - samo uru popodne.

Opet do pol deset spremala robu, evo se okupala, i uopće nemam osjećaj da je već tako kasno.
@labavi, nisam stigla pogledati, ali budem pa ti budem rekla. Sjećam se da ima taj neki broj, počinje 44, i još su dva - pogledam sutra, ili me ti podsjetiš.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Sve sam radila, a najmanje spavala - samo uru popodne.

Opet do pol deset spremala robu, evo se okupala, i uopće nemam osjećaj da je već tako kasno.
@labavi, nisam stigla pogledati, ali budem pa ti budem rekla. Sjećam se da ima taj neki broj, počinje 44, i još su dva - pogledam sutra, ili me ti podsjetiš.
Reko sam ti da nije hitno,riješio sa čovjekom....jel si dobro tržila danas?

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Jupi jeee,zadnja bala ovogodišnjeg sijena je pospremljena,mogla bi sada i lagana kiša opasti,malo sam se danas reš kvarco i to đabe,de luxe pansion ,obližnja livada,ajd noćććć:biggrin::biggrin::biggrin:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Jesam @labavi, iznenađujuče dobro.
Samo mi je bio težak dan, pospani, dva kapučina sam morala popiti, i još sam spavala na nogama.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Hi danas sam poslušao savjet doktora i nisam puno bio na suncu,do podne se obavile neke sitnice.Nego danas mi se u selu pojavio sumnjivi bijeli kombi,u njemu je bio jedan sumnjivi tip sa dvojim naočalama oko vrata,60 kila žive mase na vagu ,pije neko čudno piće sa mrtvačkom glavom,a ono je u stvari naš labavi bio na službenom proputovanju.Labavi el si omako danas opet 300 km,ti budeš dobio iber na penziju po svakom kilometru,sljedeći put kada prolaziš ,znaš gdje skrečeš,

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
a ja mislio da sam naivan samo kad su žene u pitanju,a ono mene morska neman opali iza crkve......:mur:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Danas stavili nove motike i razbijali koru u depresijama gdje je stajala voda.pamalo čačkali po vočnjaku....i tako malo po malo ode dan.......

:(wait):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Valjalo bi ove breskve malo obići dok gada spava ili nije doma,:biggrin::biggrin:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kako sam danas radila na placu - na dvije klupe sama, i u pol jedanaest mi ponestalo svega osim krastavaca. A i njih sam dobrano još kasnije prodala.

Ura spavanja nakon placa, plastenici - zalijevanje, malo rezuckala paradajzima lišće, malo krastavce brala, i velike i male - malo - hm, stotinjak kila, i onda bilo već pola deset kada sam ušla u kuću.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
johabice ,jutros mi bio čovjek iz Štefanca po telića,fer i zbilja pošten čovjek ,pošto trgovina bila dogovorena on line,još jedan dokaz da su ljudi iz Međimurja ok,:icon_pray::icon_pray:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Jo pa ti bereš i velike i male i svakakve........:biggrin....daj pa moraš imat neki kriterij(u trgovini mislim)

A ti bucko mani se mog ranog voća,pumperica mi prilično širom nosi.......

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ta kugla je za vepra,a možda ti i vlaga u sefu,pa ne opali,a imam ja i maskirnu navlaku,oš jesensku ili proljetnu:icon_fU::icon_fU:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
čuj tolko si široka mete da te nemogu fulat i na žmirečki......dođi ti,fino posjeti prijatelja,pojedeš pol breskva(jedne mislim) i nema pucnjave:icon_madu:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh