• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Pa te još izbace iz takta čudni pozivi.......a hebaji ga,sve to ide u radni staž:icon_weed:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Ništa pametno nisam radio.
Zorom pokosio tri njive, otprilike 1 h. , poslije zgrto kolone za baliranja, a zatim opuco nešto preko 1000 bala, a povrh toga pomiješo više vrsta piva(pan, saraj. tz.)
Jedva čekam kišu da se odmorim.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pa te još izbace iz takta čudni pozivi.......a hebaji ga,sve to ide u radni staž:icon_weed:

A jesi me iznenadio, baš pošteno.
Ma zapravo sam bila krajnje zatečena.:biggrin:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Ništa pametno nisam radio.
Zorom pokosio tri njive, otprilike 1 h. , poslije zgrto kolone za baliranja, a zatim opuco nešto preko 1000 bala, a povrh toga pomiješo više vrsta piva(pan, saraj. tz.)
Jedva čekam kišu da se odmorim.
Ko čeka taj se načeka,usput jel piješ i vodu?:icon_weed:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Na placu sam bila, a sada idem spremati robu za sutra.
Nekako sa sve manje entuzijazma to radim, zapravo me polako umor od svega lovi.

E

el pibe

Guest
Na placu sam bila, a sada idem spremati robu za sutra.
Nekako sa sve manje entuzijazma to radim, zapravo me polako umor od svega lovi.

Ma to je samo malo zasićenje i rutina i jednostavno dođe takav dan kad čovjeku dojadi sve.Ali onda dođe novi dan i novi izazovi i opet se vrati taj entuzijazam i želja da se posao napravi i u tome se uživa.Johabice da sam ja došao kod vas na plac nasmijao bi vas ako ništa drugo:icon_lol: Uz smijeh dan lakše prođe:icon_super:Nedugo sam napravio scenu na placu da malo razbijem monotoniju jer je ekipa nekak bila preozbiljna a to ni dobro:icon_winkle:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma da, u pravu si, problem mi je kada mi se posao nagomila a znam da ga neću stići napraviti..sama, ko sada kada treba tri i pol tisuće roge staviti na špage, to je sadam tisuća stabljika, a jedina ja to radim. A nisu još niti sve špage poivezane za žice.
Ali bude prošlo.
A volim ti ja kupce koji me nasmiju, samo ti dođi.

Roba pripremljena u autima, čeka jutro i novi radni dan.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Ko čeka taj se načeka,usput jel piješ i vodu?:icon_weed:

Jel treba padati? Mada imam tri njive suhog sijena sutra za kupiti, al nek padne, potrebna je kiša.
Labavi i pivo je voda, samo malo ubace hmelja i ječma, čisto da boju dobije:icon_pidu:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Ma tebe sam čeko jarane,napala me dva krpelja,jedan međimurski i jedan bilogorski,pa grickaju pomalo......der reci neku pametnu u moju korist:(clap):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Evo jedna za tebe, u tvoju korist -

609425788.gif

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Jbt zaboravel napisat šta sam radio danas,kultivacija,rastjeravanje oblaka,visenje na forumu u obrambenom stavu......:(punch):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Pokošena zadnja trava za sušenje ,ova kišica dobro došla,barem saprala prašinu sa livada.Labavi ,slika ti je jednostavna,budeš dobio nagaženu nogu po izboru,ako ne prije onda u 9 mjesecu u Gudovcu,nadam se da ne budeš kakvu divlju krmad natjeravao po Lijepoj našoj a usput moraš se iskupiti sa čistim sokom od brusnice kod naše johabice,još ako bude vidikovac na sajmu u funkciji.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Mislim,ono,da nebi bilo....labavi ništ ne radi samo piskara.......eto ajkula,dođi vamo i ode kile,vidi kako sam ugodno popražnjen(povedi i bucku):icon_fU:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Da ne bi, tko puši, nek i kopa.:icon_fU:

Trebalo bi ti ankere kroz patike zabiti kaj te ne otpuše vjetar.

Ill za svaku nogu kuglu na lancu zavezati. hihih.....

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
A motika mu je malo žešća,da ga ne prevagne,lako je tu kopati,sve je roling samljeo,ono svakih metar jedna travka,nego gdje su one snaše na kopanju, garant ispred tebe da ti drže moral na začelju.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Da ne bi, tko puši, nek i kopa.:icon_fU:

Trebalo bi ti ankere kroz patike zabiti kaj te ne otpuše vjetar.

Ill za svaku nogu kuglu na lancu zavezati. hihih.....

Bucka al ovaj se ne zapuše nakon prve runde:icon_fU:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh