• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,484
I ja sam se danas ručno namlatio kosom(nije površina za traktora) a sjetio sam se onih iz one teme o ručnom košenju, koji vole to raditi. Tog sam se za ovih godina naradio, ko nečija kosačica, al kad se mora mora se.
Jesam poslije oborio 0,3ha. DTS-a sa rotacionom, i da se nelažemo, lakše je, puno lakše.:icon_kidra:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Evo juče se završilo sa ho-ruk balirkom, predlažem da i ti sebi napraviš pa da zaokružiš EKO mlaćenje:icon_razz:
22474746.jpg

22474747.jpg

22474748.jpg

22474749.jpg

22474751.jpg

22474753.jpg

Uh svaki element me boli od mlaćenja sa ručnom kosom gdje nije mogla kosačica.:icon_axe:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,484
E još da si stavio da se vidi gotov proizvod, sve bi bilo ok.
Moram da priznam da prvi put vidim ovakav stroj.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
jo baš si slatka sama tu unutra........tipična žena koja sve stigne al samo ako hoče....jedino ti boja odječe baš i nije za u plastenik, nego ni ja ne kužim koj je ono vrag na slikama,vjerojatno sam propustio koju stranicu zbog posla pa nisam u toku,nermine kakva je ono preša ili šta već je :icon_scratch:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@labavi, normalno da sam slatka - pojela sam danas kvatro sladoled i popila pol čaše kokakole. I pol čokolade..:(giggle)::(giggle)::(giggle):

A znam ja raditi,znam, samo dok mi se oče, pa da.
Čitaj kad se mora. a mora se svaki dan. Kvragu.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Sasvim solidno za livadu od 10 m2,al za ha,ili više mislim da gospođi nebi ni ajkula ni johabica zajedno pomogli a o sebi jadničku da ni ne govorim :frown:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Puno se toga pokosi i baci, a balu napravim za 3 minuta, moja je poluga malo čvršća...:icon_axe:
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=-4vowM8VnKE[/YT]

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,484
Šta nisam radio?
Zorom, štala iliti staja.
Presijavao kukuruz.
Popravljo balirku, pa je malo z***bo, onda odletio po dijelove, pa je napravio.
Pa malo ljudima uradio baliranja.
Onda sebi pokosio 7 duluma.
Večeras opet štala.
REZIME
Nimalo mi nije dosadno.,

E

el pibe

Guest
Eto danas je bio laganica dan,malo sam bio u svojoj glazbalarskoj radnji.Posprema zatim sam malo otišao u obilazak njiva i vinograda.Negdje je dobro obavljen posao negdje malo manje pa su rezultati vidljivi.Zatim lagani ručak i odlazak sa mojima na Floraart na Bundek.Malo da razveselim nježniji spol i kupim im svašta nešta jer uživaju u cvijeću.Kak ja velim cvijeće cvijetu:eek::Čak sam i sebi kupio nekaj jer sam odgojen u okruženju cvijeća,pa sam ga i sam zavolio.(Ovo cvijeće cvijetu ne odnosi se na mene:icon_rofl:)Dok sam bio mlađi dosta sam toga polupao loptom,pa kad sam god u prilici dofuram neki cvijet doma da se malo iskupim za grijehe iz prošlosti:icon_thumright:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,484
Pibać, vama muzičarima grijehima nikad kraja, sve se bojim da ti nebudeš na kraju uradio cvijetnu aleju.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Odradila sam od šest do devet u plasteniku, pa sam se sjetila da treba kantu za smeće odpeljati ispred ograde - baš sam potrefila, upravo je dolazio kamion, pa sam si otišla popiti kapučino kojega sam jutros preskočila, a sada trenutno duboko razmišljam zašto nema sunca i zašto mi još nisu nikli paradajzi koje sam prije šset dana posijala i mislim si, sada dok srknem, prvo idem po motiku i u plastenik, na kraju mi trava do koljena narasla, da to pokopam.
Onda dalje pobrati male krastavce, koje nisam jučer, ostale budem predvečer.
Patliđane vežem onako, usput, kad stignem, nekad pet, nekad deset, nekad ih samo pogledam i mislim, još nije sila, budem kasnije.

Ja sam jedna sretna žena - sva sam u -ma u penisu - od posla, ali si uzmem pauzu kad hoću, sama sebi šef i radnik, život je tako lijep, kako volim svoj posao, makar mi nekad digne živac.
Nema sunca.

E

el pibe

Guest
Eto ja sam u jutro od sedam do pola deset imao tjelovježbu.Ručna kosa party:icon_super:Kad je ugrijalo strateški sam se povukao.Nastavljam pred veče trava će i dalje biti tamo, jer još nisam vidio da trava bježi:D:Sad sam u radionici malo restauriram,lijepim,lakiram i uživam u hladovini.Kavu preskačem redovito jer mi smeta kofein od nje sam hiperaktivan i ruke mi drhte a to ne ide uz moj posao.Sunca kod mene ima koliko god čovjek može zamisliti.Treba još i trešnje nabrati neki kolač se spominjao, nešto sam načuo u prolazu:icon_keel:Ma naravno Johabice dobro je biti sam svoj gazda.Kak si napraviš tak ti je i nema tu cile,mile radno vrijeme je od ve do ve(a ponekad i ne):D:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh