• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
[QUOTE=johabica;,
Ja od čaše padam na guzu,

Na čiju guzu ??:cool2::icon_scratch:

EMIR

Član
Tu od
29 Lis 2014
Poruka
293
Stavrno ova je kisa presla u dosadu:(devil):, nemozes nista radit a posla preko glave, odem u stalu i to je sve, kad usja sunce onda ne znas kud prije.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Uh čovječe, što ti avatar, daj prikoči malo, jel ti znaš da na ovome forumu ima i žena. Oči mi ispadoše, što si mi nabio komplekse, ja sa svojom dvojkom i frtalj mogu samo gorko uzdahnuti....:icon_wink:

@željkič, ja uvijek padam na svoju - moja guza ima devet života.....:(giggle)::(giggle)::(giggle):

@nimren, pa nisu samo vremena kriva, nas se skupilo jedva pola - bilo nas je dva razreda po trideset učenika, a došlo nas jedva tridesetak. A većinom smo svi tu u okolici, malo tko je otišao nekamo dalje. A evo, žena koja u Zagrebu živi je došla, a moja treća susjeda nije htjala ići..

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Pa ko ti kriv što si star:icon_kidra:,jbt vidi što ti kolega ima dobru sliku,čudim se da to nisam već prije primjetio,kod nas se ne plača porez na gledanje:icon_kidra:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
O kojoj maturi je riječ,kod mene zovu maturom i završetak osnovne,srednje,diplomski.....ja prošle godine bio prvi puta u životu na godišnjici završetka osnovne al neznam kojoj...ma znam,valjda 35-a,jbt bosanac što to proleti......a jo,ja mislio da sisice samo meni upale u oko:(wasntme):

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Labavi ko je star, star je samo onoliko kako se osjeća.:icon_axe:
Velka, iz srednje. Nemam pojma šta je sa mojom školskom generacijom, nisam za ove godine vidio 10%, al najviše je rat učinio svoje.:cool2
Jo, kad padne na guzu, seizmološki zavod RH to odmah registruje, i kažu da je epicentar, negdje oko Čakoveca.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Šalim se jarane ,upravo je tako kako si napisao,ja sam ti 75 kilaš,prevalio pola stolječa,al još nek se sakriju pola ovih mladiča(ne mislim na šaketanje,jer bi me satrali) al u poslu i opčenito u zdravlju i kondiciji......gledam ih u šumi(lovu) ja preskočim tri brda a ovi od trideset podupru bukvu,isplaze jezik i hvataju zrak....ak smo za poso onda smo valjda za sve:(wasntme):
Ova sa seizmološkim ti je dobra.......epicentar u Čakovcu....dooooobbrraaaaaa:(rofl):

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Ma jarane, moram malo našu prijateljicu oraspoložiti, nešto je plaho ukisla ovih dana, vjerovatno je primjetila da se stari!
Al nadam se da mi neće za zlo uzeti?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Hoću!
609425788.gif

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A i namlačen - @labavi, u takvoj sam sili posaditi visoku mahunu, eno se u kontejnerima već sva plete, i složio je meni jučer muž zemljicu konačno, nakon onih kišurina se na silu moralo, i deset minuta nakon što mi isfrezao što? @labavi šalje kišu. I to nije bilo dosta, moralo rositi i po noći. Mora i jutros, jel, pa ti si za ubit čovječe, ne za klepnut.
Ima jedna kletva ovdi u mom kraju za takve ko što si ti - vele ljudi - nesmem reći jer je u vezi seksa.
Zato se ne igraj sudbom, šalji sunce da te ne ureknem.:icon_axe:

Posljednje uređivanje:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
labavi ,dolazi na moj kraj da skratimo jednog srnjaka za glavu,sada navečer idem iz trgovine i budalaš mi skoči ispred auta,umalo polupam ovo malo sirotinje.Danas bio idealan dan za košnju sa ručnom kosom,prije podne sam mladu novinarku malo provezao po poljima da napravi malu reportažu za lokalne novine,jadna ženska ,umalo mi umrla od straha od off road vožnje

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Jo daj ne kakaj,pardon kukaj,kolko ti je kiše palo ovaj mjesec,malo prolistaj hidrološke podatke pa onda ka......kukaj,sve što imam mi je u vodi,danas pljuno 19600 kn za osigurenje.Nemoj me ureknut jer mislim da kasniš,neko te preteko:icon_scratch:

A ti debeli skini koju kilu i ostavi nama više mobilnima da provozamo novinarke al one od 4 banke,i srndače ne diram,to su slatki mali bambiji(ak staviš dosta luka dinstat):icon_wink:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Labavi,ovo je bila novinarka za moju generaciju,mlađa od 30,ali jadna nije imala čizme pa je morala popeti se na traktor i tako ići na mjesto događaja,:icon_weed::icon_weed::icon_weed:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Jo daj ne kakaj,pardon kukaj,kolko ti je kiše palo ovaj mjesec,malo prolistaj hidrološke podatke pa onda ka......kukaj,sve što imam mi je u vodi,danas pljuno 19600 kn za osigurenje.Nemoj me ureknut jer mislim da kasniš,neko te preteko:icon_scratch:

A ti debeli skini koju kilu i ostavi nama više mobilnima da provozamo novinarke al one od 4 banke,i srndače ne diram,to su slatki mali bambiji(ak staviš dosta luka dinstat):icon_wink:

No, no, labavi, daj se prizemlji, odkud tebi ideja da te one od četiri banke tangiraju - kod nas žena ti je to malo drugačije - mi uvijek na vas muške gledamo s visoka - tako da ti one od pedest gledaju prema četerdeset., a one od četerdeset prema trideset.

Jel ti ono reko da imaš pedeset?
Možda da uz luk uzmeš i sodabikerbonu......
3042853281.gif

3042853281.gif
3042853281.gif

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
labavi ,kad prištekaš brzu vezu,baci pogled,danas sam bio među veliiiiikim kalibrima,srćika je tukao 180 , , , ,

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
A jesi faca,nema šta,ovog sa velikom cijevi nosiš na čeku ili....????,i vidi se da nisi ti sliko,nisu mutne slike....ha,ha

Jo,u lovački ide mineralna a ne soda.

Posljednje uređivanje:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Sa ovom cijevi bi ostao u polju,ima ovo oko 15 tona,za čeke je ova ljepotica,

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Ak se kužim u nišane ni ova ne bije sa slabim kalibrom(sam stavljaš tromb. metak):icon_fU:
I opet jadan,neiskusan,nevin,mrzi krivolov,bez razloga mu rasturili imanje.........cccc:icon_fU:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh