• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
I ja sam danas petljo oko balirke, desni petljač me zajebava, al sam lajo, ko kočijaš.:fiery:
Bolje da sam i ja pleso, pa makar sa metlom!!:icon_butt:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
labavi za ovo ti ne gine od johabice ,gaženje oba dvije noge,lako za tebe ,ti bi i u Africi bio sit.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Danas sam dobra - pristojna i fina i neću nikoga gaziti.
A naplesala sam se uvrh glave pa mi ne trebate ni kao plesači.

Sada patite - niti gaženja, niti plesa.:icon_lol:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Ma može ona kako hoće,
al neće dokle hoće.
Garant mi kuje neku klopku, moram biti oprezan!!!:icon_e_ugeek:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma može ona kako hoće,
al neće dokle hoće.

Garant mi kuje neku klopku, moram biti oprezan!!!:icon_e_ugeek:

Haj igraču, iskazuješ planinu naivnosti.

Nikad je ne idem dokle hoću, idem uvijek preko, pa dok dođem do barikade, a ja sam već tamo di želim biti.
Taktika, dečko, taktika.....

Oprez je majka neopreza - ilitiga u strahu su velke oči.....pa se previdi.:biggrin:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajoojjjj, do pola deset sam si spremala robu za sutra za plac. Još nisam uspjela predahnuti.
Sad me čeka gladan pas, gladna maca, gladan i bolestan muž.
A ja ih sve grdo gledam, jer svo troje moraju samo otići do kuhinjae- ali ništa.....malo me pilaju.....

Kupanje - što večeras nema volje za kupanje......

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas se malo dopodne luftiralo na nekoj prezentaciji,gdje ima jest i piti i poznata ekipa,prvi sam kao omladinac iz mlađih dana.Jučer se riješilo ručno kopanje graha,joj ,ja i motika ljuti neprijatelji,dobro što sam našao jednu manju da ju jadnu ne potrgam,:icon_fU::icon_fU:,

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ne pokazuj mi guzu, mogla bih dobiti napad želje da te preko koljena........cukeru.:icon_razz:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ta je boca samo radi usporedbe da nisam našao manju motiku,a Pan može ali sa limun,:drink::drink::drink:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Baca.
zbunjeni.gif

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh